Jag önskar att jag inte tagit livet på så stort allvar, jag önskar att jag inte tagit livet på så stort allvar, jag önskar att jag inte tagit livet på så stort allvar!!! Jag önskar att jag spridit mer glädje till min familj och mina vänner. Jag önskar att jag hade förstått hur speciellt och flyende livet är. Jag önskar att jag inte gett upp mina drömmar så enkelt.

En dag kommer livet passera framför dina ögon, se till att det varit något värt att se När vi drar vårt sista andetag och ser tillbaka på vårt liv kommer vi tänka: var mitt liv värt något, har jag varit värdefull, har jag varit älskad, har jag haft inflytande på någon annans liv, har jag varit viktig.

Vi kommer inte bry oss om räkningar, vår frisyr vi kommer definitivt inte bry oss om våra favoritserier. Idag kan vara sista chansen till förändring innan du når den tiden när du drar in ditt sista andetag, idag kan vara sista chansen för dig att se till att dit liv har betytt något att du varit värdefull. En dag är allt över se till att ditt liv varit fullt av liv, glädje och kärlek Oscar Wild sa en gång " att leva är det mest sällsynta som finns, de flesta bara existerar, det är allt" och han hade rätt. Lev inte ditt liv som de flesta andra där du bara exiserar var extraordinär lev varje stund av ditt liv med passion, ta inget och ingen för givet.

Vad är viktigt för dig vilka drömmar bär du på GO GET THEM vad väntar du på? Vem älskar du? Säg det till dom! En dag är allt över! Se till att du inte har ett liv fullt med ånger när det kommer till sitt slut. Ta inte det magiska som är ditt liv förgivet, håll huvudet högt, lita på dig själv när alla andra tvivlar på dig, mästra dina drömmar medans alla andra ger upp sina, var kaptenen i ditt liv fast alla andra bara är besättning, var vargen när alla andra är får, var ledare när alla andra följer, lev ditt liv som att varje dag vore den sista en dag kommer det vara så, det kan vara idag!!!


Likes

Comments