Modell: Alexandra Storm från Lind Models

Styling / hår: Pernilla Ehrenholm

Foto: Anders Albhin

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


En klar favorit som syns på i stort sätt varenda street style bild är ju "strumpan" som man hittar hos både Balenciaga och Vetements. Vilket kanske inte kommer som en chock då designern Demna Gvasalia, Creative Director på Balenciaga, även är grundare till de varumärket Vetements, som på franska enkelt står för "kläder".

Och i vanlig ordning har budgetkedjorna hoppat på tåget, själv haffade jag ett par plommonfärgade på Zara.Från vänster: HM, Mango & Zara


Likes

Comments


Är det något jag gillar och förespråkar är det basplagg, som man alltid enkelt kan klä upp och ner. Ovan ser ni en något oversize trench från Vetements som går på en saftig peng. Dock är ett tips Elin Kling och hennes mans varumärke Totéme som ligger väldigt bra i prisklass med tanke på att det är ett tidlöst plagg. Budgetkedjorna har otroligt bra utbud men jag tycker oavsett prislapp att man skall välja ett styvt men tunt material och varför inte gå upp en storlek för att få den avslappnade känslan även om man knyter den?

Jeansen i rak modell är från ovan nämnt varumärke, Totéme, och har liten twist längs vaden. Vilket passar fint till de flesta typ av skor. Men personiligen tycker jag det är fint om de är modell kortare och till en sling-back eller pumps till dressade tillfällen och sandal eller sneakers till en sacual look.

Så vad föredrar ni, en trendig look med lacksko från Gucci och till en av årets mest street style-fotade väskor från Balenciaga eller en stråväska från Sensi Studio (Med ett otroligt kul tryck!) i dov ton och nätta sandaler?


Likes

Comments


Sen jag hittade dessa street style bilderna på Pinterest har jag varit sugen på en liknande klänning och häromdagen hittade jag denna på Lindex. Ångra dock nu i efterhand att jag inte tog en mindre storlek för att få en finare siluett när jag vill styla den som nedan.

Men hur som helst, ett kap. Jag bar den till sandaler och skärp från Julie Fagerholt i midjan men kommer definitivt att bära den till jeans och mina tofflor från Gucci.


Likes

Comments


Denna kompisen fick följa med hem från Spanien, som jag gick och tittade varje dag, klämde och kände. Till slut så slog jag till. Nu får vi bara hoppas att sommaren här hemma kommer så den kommer till användning.

Jag kommer definitivt att bära den över axeln till trench coat, lösa jeans, vit skjorta och sandaler så länge vädret tillåter.


Likes

Comments


Gaah, hur fin hade inte denna rackarn varit att ha hemma? Så fin att ha även utan magasin i. Ni hittar den HÄR.Hur fint hade de inte varit att blanda puffarna ovan med fåtöljer runt ett stort soffbord? Jag har några skinnpuffar i källaren som jag noga ska göra en DIY variant på hemma. Om man inte har de kan man klicka hem en HÄR.Förutom att tidningsstället står högst upp på önskelistan är detta bordet från Mouche ett än större dröm-köp, dock är prislappen även där efter. Ni hittar det HÄR. Och inte tala om detta spegel-bord från Zara Home, som ni hittar HÄR.Eller detta bord från Zara Home bredvid sängen? Ni hittar det HÄR.Och något som är så fint är ju att blanda vaser i olika storlekar och färger, som dessa från HM Home. Eller denna klassikern från Svenskt Tenn, som jag konstigt nog aldrig fått tummen ur att köpa trots att jag suktat efter den i år.


Likes

Comments

Modell: Dean Stetz, Louisa Models

Fotograf: Photo Agency - Anders Albihn och Per Norberg

Hår & Make: Lizette Broström

Styling: Pernilla Ehrenholm

Likes

Comments


Här hade jag alltid kunnat jobba. Ska man klaga på något är det väl att det stundtals är svårt att se skärmen på datorn...

Likes

Comments


Så förbaskat skönt att vara iväg igen, välförtjänt semester är välkommet!

Likes

Comments


Ja ni vet ju alla vad detta betyder, väskornas drömbutik. Dock anar jag att färgen inte kommer förbli långvarig i min garderob men den är ju så fin den lilla rackarn.

Klämde på en annan godbit som dessutom var på rea. Dock har jag intalat mig att inte göra impulsköp så ska suga på det veckan ut, om den finns kvar...

Likes

Comments

Mest lästa

Beslutsångest

" Ja ni vet ju alla vad detta betyder, väskornas drömbutik. Dock anar jag att färgen inte kommer förbli långvarig i min garderob men den är …"

Stockh lm - MQ

" Modell: Alexandra Storm från Lind Models Styling / hår: Pernilla Ehrenholm Foto: Anders Albhin "

VACAY

" Så förbaskat skönt att vara iväg igen, välförtjänt semester är välkommet! "

Streetstyle favoriten

" En klar favorit som syns på i stort sätt varenda street style bild är ju "strumpan" som man hittar hos både Balenciaga och Vetements. Vilk…"

MQ lookbook AW 17 - man

" Modell: Dean Stetz, Louisa Models Fotograf: Photo Agency - Anders Albihn och Per Norberg Hår & Make: Lizette Broström Styling: Pernilla Eh…"

Dagens arbetsplats

" Här hade jag alltid kunnat jobba. Ska man klaga på något är det väl att det stundtals är svårt att se skärmen på datorn... "