Header

i dag har jeg og min søte makeupartist kollega Charlotte sminket en modell til en flyer for studioet vårt! Vi skulle egentlig ha 2 modeller og sminke en hvær, men var bare en som kom så er hovedsakelig min kollega som sminket her!
vi sminket en beauty makeup i dag!
legger ved en link til videoen.
neste gang vi livestremer  blir det fra petabit studio sin facebook side så lik siden og følg med!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

jeg vet jeg er veldig dårlig på å holde bloggen oppdatert. skjer mye om dagen. Som dere vet har jeg startet å jobbe i ett nytt fotostudio. petabit studio heter det. de siste dagene har vi holdt på med å sette opp makeup kurs som vi skal starte opp veldig snart! i tillegg har vi drevet med å lage en del reklame materiale for for studio siden det et helt nytt! 

jeg kommer til å begynne med tips til styling og makeup her på bloggen. Vil også legge ut link her når vi live streamer fra makeup rommet i studio, der kommer masse tips til makeup, styling og håroppsett. så håper dere vil følge med på det :)

Kort film fra makeup rommet ◀ klikk på linken 💄

Likes

Comments

Hei, beklager lite oppdateringer i det siste, jeg har hatt mye å gjøre. Begynt å jobbe mere fast hos Petabit studio AS. Det er ett foto studio på Vålerenga i Oslo, fra og med april begynner vi for fult med alt innen foto. Jeg og de andre makeupartistene og stylistene sminker og styler til andre anledninger en til foto også, og kommer også til å holde kurs i makeup og personlig styling. Jeg gleder meg masse til å kunne jobbe mere med et så fantastisk team!

Legger ved noen bilder av hva jeg har drevet med den siste tiden :) følg med for flere oppdateringer

Jeg har stylet og Melissa Alexandra Andersen er makeupartist på disse bildene
Fotografen er Rolf Wichkman!

Likes

Comments

Hei!
Beklager lite oppdatering på bloggen!
Jeg har hatt fult opp med jobb! Etter møtet på mandag, så har det vist seg att jeg skal jobbe jobbe masse med Petabit studio fremover! Det blir min faste arbeidsplass!
Petabit er et fotostudio i Oslo! De tilbyr alt innen foto, video, makeup og mye mere! Så dette blir spennende :) følg med!

Husk, vær deg selv og Finn din egen stil! stilen din er det første man legger merke til ved deg, så vis hvem du er ❤️

Likes

Comments

Hallo alle søte!
Noen dager fra bloggen gitt, Mannen har jobbet helg og barnehagen hadde planleggingsdag på fredag. Så her har det vert kakebaking, kvalitetstid og masse lek denne helgen. familien har blitt prioritert! :)

Har i tillegg måttet sitte å jobbe litt, driver å planlegger photoshoot med modell og fotograf! Dette er en portefølje shoot, så her skal vi være kreative, leke oss masse med tekstiler, farger og stiler! Gleder meg masse!

Her er bare noen forslag, eksempel bilder på hva vi tenker, bildene er tatt fra Google. Hva tenker dere, er stilene kule?

Photoshooten er på onsdag, så etter det, når fotografen er ferdig med de kommer noen av bildene på bloggen! Fotografen og modellen virker fantastiske begge to og gleder meg masse til å jobbe sammen med de på dette prosjektet :)

Jeg skal lage mitt eget kurs! Dere kan jo gjette hvem kurser er rettet til :)

Dette er bare min kladd, bildet på powerpointen er fra Google. Men blir spennende å begyne lage kurset! :)

I morgen skal jeg i møte med foto studioet jeg samarbeider med, blir spennende å høre om fremtidsplanene demmes! :)

Håper dere har hatt en fin helg! Og ønsker dere en fantastisk start på uken i morgen!

Likes

Comments

Modell: Anne irene Horntvedt, Foto Kristian Grøndahl Makeup frida v nyxen ( meg)

Som stylist Elsker jeg mote og trender, synes det er kjempe spennende,elsker å følge med på det nyeste, drar på mote uken minst 1 gang i året og tarbutikk runder hver nye sesong for å se hva som er nytt! Men.. Når det er sagt,så synes jeg at det er ett alt for stort press på mote og trender, spesielt på ungdommer!

Når jeg gikk på ungdoms skolen, var man kul om klærne såkule ut og du hadde begynt med sminke, Men nå?.. Jeg har to yngre søstre, eller3, men to av dem går og har nettopp gått ut av ungdomsskolen, og jeg hører så mye av dem om hvor viktig klær og sminke er, og att man MÅ ha spesielle merkerfor å være kul nokk! I Storesøster hjertet gjør det så utrolig vond å vite at mine søsken ikke alltid blir akseptert av de andre elevene på skolen, eller i vennegjengen. Får høre av mine søsken at elever på ungdoms skolen har fått godkjennelse av foreldrene sine å være hjemme fra skolen, grunnet at de ikke har noe trendy nokk til en skole dag rent.. Alle har faktisk ikke råd til de dyreste klærna, For vet dere hva..? alle kan ikke være rike, noen har mindre penger og kan ikke kjøpe alt til sine barn,tror dere ikke att alle ønsker det for barna sine, og å kunne gi dem alt for att de ha det bra? Selvfølgelig ønsker alle foreldre det.. det vet jeg, for jeger mamma, heldigvis fortsatt til små barn.. Ja heldigvis er de fortsatt små,håper synet dette kropps og trendpresset snur innen mine barn er ungdommer.. Nå skal det sies at jeg har to utrolig tøffe små søsken som tåler mye dritt, men selv for dem sprekker det innimellom.. Er det riktig at man må slutte på videregåendegrunnet mobbing?..Mange gjør det, inkludert min søster og mye av det skyldes at de ikke ser ut som kim kardashian når de kommer på skolen.. Misforstå meg rett,kim er nydelig.. men det er vel alle disse flotte ungdommene også?

Hm Har utrolig mye kult og trendy om dagen, jeg elsker hm handler nesten bare der både til meg og barna.. synes ungdommene skal ha god samvittighetnår de handler klær på hm, cubus etc, så lenge de føler seg fine i det de går i, så spiller det vel ingen rolle hva som står på merkelappen..eller? som shoppingassistent stiller jeg opp for kunder i alle prisklasser, og alle ser like fine ut, uansett om de har shoppet på hm eller match.. jeg ønsker ikke å henge ut de trendy merkene og de som lager og selger designklær, for har man råd så kjøper man det om man vill, men ikke heng ut andre fordi man ikke kan selv! Man kanfaktisk kle seg drit kult selv med det man har liggende i skapet! .. og i ett senere innlegg skal jeg bevise det for dere!

Forresten så tror jeg mye kan gjøres bare med oss foreldre fra starten av, skal vi snu det må neste generasjons foreldre snu presset og lærebarna sine at alle er bra nokk uansett, hjelper ikke at noen foreldre gjør det,vi må alle stille opp for hverandre, fattige som rike.

Takk for meg, ha en fin kveld. Kem fra en frustrert stylistmamma og søster <3

Likes

Comments

En av grunnene til at jeg turte å satse på denne jobben er fordi jeg kan styre mine dager som jeg vil, ha mye tid med barna, hente tidlig i barnehagen og finne på ting med de.

Men noen ganger føler jeg meg også som en håpløs mamma, jeg vet jeg er langt i fra en perfekt super mamma, men føler likevel jeg prøver så godt jeg kan med å Gi dem begge like mye oppmerksomhet, leke med de og være tilstede for de. Men hva gjør jeg galt når de begge ikke hat det eit fint? Hva gjør jeg feil?
Minste jenta har vært syk men blitt bedre, men de siste nettene hat hun vært hysterisk og utrøstelig, vil bare gå rundt på gulvet på brystet mitt, holder godt rundt meg som om hun er redd jeg skal gå. Og eldste jenta som vanligvis elsker barnehagen, står klar ved utgangsdøren før vi har tatt av pysjen. Nå vil hun ikke i barnehagen, vil bare sitte i fanget og kose eller leke hjemme sammen med meg eller pappaen, i barnehagen sier de at hun har vært en del lei seg ved soving i barnehagen de siste dagene noe som ikke er likt henne.. De begge har ett stort behov for nærhet og kos, koselig er det altså, men når man merker det er fordi de er plaget av noe gjør det vondt inni mamma hjertet . Kanskje er det forkjølelse de føler på kroppen begge to?..Jeg håper det, for det går jo raskt over igjen. <3

Likes

Comments

Modell Linda bottolfs. Foto by Rune Braathen

Jeg skal fortelle dere min historie i dag, hvordan jeg kom hit jeg er i dag og litt om hvordan jeg jobbet for å komme meg dit. For bli kjent med meg og min historie, kan jeg skrive litt om den, dette er min vei til drømme jobben.

For det har tatt tid,lang tid. Jeg begynte min karriere når jeg var gravid med mitt første barn. Jeg jobbet i en barnehage, en familibarnehage der jeg bodde og hadde ansvar fornoen barn. Men når jeg ble gravid kunne jeg ikke lenger bo og jobbe på samme sted, så flyttet og bestemte meg for å stare på det jeg alltid har hatt lysttil, nettopp å jobbe med styling og makeup. Men jeg var gravid og følte ikke att skole var min vei å gå, så jeg fant ett kurs, i Makeup, Farge og stilanalyse via Color me Beautifull Norge. Her lærte vi alt om makeup, hvordan ta farge ogstil analyse. Etter det begynte jeg med å ta noen private oppdrag, holde noenjentekvelder osv., men var vanskelig å få kunder.

Så jeg fant noen grupperpå facebook der det er oppdrag for makeupartister, fotografer og modeller. Jeg skrev ett innlegg og la ut noen av bildene jeg hadde av folk jeg hadde sminket.Jeg fikk masse henvendelser, og tokk masse oppdrag. Dette var TFP Altså gratisjobbing, eller bilder for å bygge en portefølje, dette må til, jobbet masse gratis og fikk mange fine bilder, etter hvert begynte jeg å ta betalt, tokk lang tid før jeg turte, men nå tar jeg nesten bare betalte oppdrag, både for privatpersoner og inn for photoshooter, utenom når jeg trenger å oppdatere porteføljen min.

Min drøm er å kunne leve av jobben som stylist, for det er stylist jeg jobbe som, selv om det er makeup jeg har gjort mest, det var enklest å få en fot innenfor og jeg synes det er kjempe gøy, men nå jobber jeg for å få kunne jobbe enda mer med styling!

Som to barns mamma har det tatt tid, to tette barn og å etablere firma og en karriere samtidig er Hart,men jeg ser nå at det går, jeg får det til!! Vente tiden har vært vert det!

Ser også at jeg kan leve av det etter hvert,hvis jeg ikke gir meg! Nå er jeg snart ferdig i mamma permisjon og skal gi 100%

Hvordan jeg jobber når jeg tar oppdrag skriver jeg litt mer om senere!

Håper dere ønsker å følgemeg på min vei!

Likes

Comments

Å jeg som trudde jeg skulle få en god natt søvn, eller hvertfal bedre en på en stund! Men det tokk jeg feil, minsten har våknet sikkert 10 ganger i natt og bare hylt og gråtet, vondt i mamma hjertet noe hun ikke har det bra, vert syk så ikke vert helt i slaget. Bare vert en sløve dag her, masse kos å lek.

Bilder fra dagen, helt uredigerte :)
Nå skal vi avgårde for å handle og hente storesøster i barnehagen!

Likes

Comments

I kveld tenkte jeg å legge ut bilder fra photoshooter jeg har vert makeupartist på.

de fleste av disse bilder er fra porteføljen min, altså att de er tatt på test shooter. det må mye gratis jobbing til for å lykkes i bransjen og her er noen av bildene jeg har jobbet med for å komme meg hit jeg er i dag!

Har ikke så mange på pc'n akkurat nå så legger ut noen flere senere, men her er i hverfall noen.

nå skal jeg rett i seng, minste på 10 mnd har vært syk med 40 i feber hele uken og nesten ikke noe søvn på flere dager, Nå er hun endelig på bedringens vei så skal prøve å få meg en god natt søvn!Modell: Heidi Arielle nestaker fotograf Tore Hansen

Modell: Sigrid ( Ambision modell formidling) Fotograf: Ramona Tuxen

Modell: Anne Irene Horntvedt Fotograf Kristian Grøndahl

Likes

Comments