Kläder

Hej snyggingar!

Äntligen fredag, skönt. Jag har inte gjort något speciellt egentligen men veckan har ändå känts lång och jobbig. Det känns som att jag inte har gjort något men jag har massor att göra...

Anyways, här kommer några mjukisbyxor i alla fall jag inte hade skämts för att bära, haha.

Skulle gärna länka dem men får inte riktigt till det, någon som vet hur man gör? skriv gärna!

Puss!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kläder

Hej snyggingar!

Nelly.com, som jag tror att nästan alla känner till har precis startat sin förturs-rea typ, haha. Man måste ha en kod för att komma till rean och koden är: PREACCESS

På rean finns allt ifrån balklänningar till basplagg och snygga märkesjeans. Det finna allt möjligt men storlekarna böjar såklart ta slut så skynda dig!

Här är några av sakerna ni kan hitta på rean!

Likes

Comments

Let's talk about

Hej snyggingar!

Förlåt för att de första inläggen blir/kommer bli ganska korta, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Ska jag vara personlig eller 100 procent inriktad på det andra? jag känner själv att jag är en ganska ointressant person, jag gör bara saker alla andra gör. Jag går till skolan, går hem, pluggar eller annat för att sedan sova. Sjukt tråkigt att skriva om och ännu tråkigare att läsa om.

Innan jag bestämmer om bloggen ska ha med lite personligt eller inte kommer jag i alla fall väva in ett inlägg någon gång ibland då jag bara skriver av mig. Bara skriver det jag känner för just då. Det inlägget kommer ibland ha något tema och ibland inte. Dessa inlägg kommer jag döpa till "Let's talk about ....". Det göt det enklare för er som inte bryr er att välja bort.

Som sagt kommer inläggen komma ut lite då och då och handla om olika saker. De kommer komma med olika mellanrum eftersom att det kan vara svårt att få fram inspiration och ämnen på beställning.

Ni får gärna skriva i kommentarerna om det finns något ämne ni vill att jag ska ta upp, det kan vara vad som helst.

Likes

Comments

Hej Snyggingar!

Jag tänkte inleda den här bloggen med ett inte särskilt moderelaterat inlägg utan skriva lite mer allmänt, vi sparar helt enkelt det bättre till sedan ;)

Detta är då som ni ser det första inlägget på den här bloggen, det är även det första inlägget jag skriver då jag aldrig har haft en blogg tidigare. Jag är alltså ny på hela den här fronten, hehe, det är därför jag inte flashar med coola design-inlägg, coola bilder och så vidare. Jag hoppas att ni ska gilla det som komma skall lika mycket som jag kommer göra. Jag ska försöka uppdatera så ofta som möjligt så får vi se vart detta leder.

Puss!

Likes

Comments