WEEKEND VIBES

Hej fina ni!

Klar för dagen, checkat ut från jobbet och sitter nu på tåget påväg hem med lite godis och podd i öronen. Verkligen saknat att vara hemma trots att det bara var 2v sen sist, det är bara något speciellt med att komma hem-hem. Tänkte iallafall att jag i brist på annat att göra nu kunde dela med mig av veckoslutets planer och hur de ser ut so far.

FREDAG - Jobb från 9-17 och därefter traskade jag rakt till tåget och väntas efter tåg + buss vara hemma ca 21. Lång dag så då jag kommer hem blir det nog bara middag med familjen och kanske film samt bastubad.

LÖRDAG - Tänke åka och hälsa på min mormor under förmiddagen och skulle även vilja åka till Jonathans gamlafamo som vi inte sett på ett bra tag, kanske vi får köpa med lite kaffebröd och åka på en runda ;) På kvällen väntas bandymatch och lillebrors innebandymatch dit vi alla såklart ska och heja. Efter matcherna så kommer vi få middagsgäster, min gumor och kusin har kommit från Sverige så finmiddag och bra sällskap består den kvällen av.

SÖNDAG - Inget inplanerat än men funderat gå på loppis en sväng och hoppas även på en fin och solig dag så vi kan gå långpromenad med Nanna och kanske ta en kaffe ute i solen? Hemfärd blir det under kvällen och hoppeligen kan man klämma in sig i Franks bil så man slipper åka kommunalt ;)

Där har ni lite småplaner jag har för veckoslutet som bäst, brukar hålla mina hemma-veckoslut rätt så öppna så jag ganska spontant kan dra iväg om nåt kul dyker upp. Hoppas ni alla får ett härligt veckoslut!

Kram<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229