WEEKEND I STOCKHOLM

Hej på er!

Tillbaka i Finland igen efter ett otroligt mysigt veckoslut i Sverige. Har fotat väldigt lite, försökt njuta av nuet istället men lite har jag ändå att bjuda på ;) Vi anlände under fredagsmorgonen efter kort och skön flygning och lämnade väskorna på hotellet innan vi drog iväg. Vi strosade runt i stan, satte oss på drink på Vau de Ville och shoppade lite smått, själv fick jag bl.a. tag på favorit mascaran till halva priset.

Hotellet vi bodde på hette Haymarket och var nog ett av de finaste hotellen jag bott på, så fint med mycket detajer och trevlig personal. Det ligger även otroligt centralt, ca 20 meter från Drottningatan så kan verkligen rekommendera detta om ni är påväg till Stockholm!

Efter ett tag promenerade vi tillbaka till hotellet och fixade oss inför middag och kvällens konsert. Middag åt vi på Lokal, en restaurang alldeles vid vårt hotell där vi åt varsin hamburgare. Är ni i Stockholm så rekommenderar jag verkligen detta ställe, deras Halloumi hamburgare var HIMMELSK!!

Den fredagskvällen spenderades sedan på Post Malones konsert med massa andra fans. Vi dansade och sjöng till hans låtar och åhh nu vill man verkligen inte lyssna på något annat, han var så sjukt bra! För-banden (artisterna) var dock inte riktigt i vår smak, men vi lät inte det dra ner på stämningen.

Lördagsmorgonen började vi tidigt med hotellfrukost (bästa man ätit på länge) och fortsatte med mer promenerande och shoppande längs med Drottning gatan samt lite fika med räksmörgås. Checkade ut vid 12 och hoppade sedan på tåget mot Södertälje där mina gu´föräldrar och kusiner bor.

Väl framme blev vi bjudna på kaffe, Jonathan fick en hus-rundtur och vi pratade på om allt som hänt sen sist. Den kvällen avslutades med middag med alla ungdomar, båda kusinerna, pojkvän och vi två. Kött med tillbehör och chokladfondant blev vi bjudna på och satt där med varsitt glas vin och diskusskuterade om allt mellan himmel och jord. Personer man verkligen aldrig har tråkigt med.

Gårdagsmorgonen åkte vi hem efter ett riktigt lyckat veckoslut, redo för ny vecka.

Kram<3

Gillar

Kommentarer

elinqvist
elinqvist,
Fina du! ❤️nouw.com/elinqvist
stylia
stylia,
Tuusentack finis😘nouw.com/stylia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229