VECKOSLUTSPLANER

Hej på er!

En till svettig dag på kontoret bakom, vår AC fungerar inte som bäst så man känner sig helt slut i hjärnan och får ta pauser med en halvtimmes mellanrum för att orka. Nå, nu är det endast två veckor till och sen har jag officiellt semester, något jag nog aldrig sett fram emot mer än vad jag gör nu!

Vill även tacka er som tog tid och skrev en kommentar på mitt inlägg gällande mitt mående <3 jag ska definitivt pröva på massa nytt och dra igång en ännu bättre livsstil! Vet att det kommer bli svårt, under hösten är det många som fyller år, det blir kräftskivor, studielivet drar igång och skoldagarna är långa, men vet nu att min kropp inte klarar för mycket press som bäst och kommer få prioritera! Min hälsa är såklart det viktigaste och ska försöka förbättra mig i den mån jag kan, hitta en bra balans helt enkelt och som sagt, hoppas på att se resultat.

Lite fina bilder ni som följer mig på instagram fått ta del av idag, från kusinernas stuga då de var i Finland, en så underbart vacker trädgård!

Planerna för idag är inga, rätt så skönt så! Fick skjuts hem med Jonathans mamma (vilken lyx!) och har sedan dess varit ute med mamma på länk och ska nu börja förbereda middagen. En skön och stillsam kväll helt enkelt!

Imorgon så är det den efterlängtade kräftskivan som gäller och är så otroligt taggad! Vi är med mina föräldrar bjudna till Jonathans föräldrar på kräftskiva med ett litet gäng och ska verkligen bli härligt och gott då jag ÄLSKAR kräftor! På söndagen så är dagen rätt så oplanerad, men senare mot kvällen blir det minigolf turnering med mina gu´föräldrar, något speciellt Jonathan och min gufar ser fram emot, båda lika tävlingsinriktade och redo att slå ut varann, haha!

Hoppas att ni får ett kanonbra veckoslut!

Kram<3

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Kräftskivor är ju hur mysigt och kul som helst, ha det SÅ bra! <3nouw.com/emmaengstrom
stylia
stylia,
De är verkligen de bästa!! Kram<3nouw.com/stylia
Jonnafridaterese
Jonnafridaterese,
Vilka härliga bilder! 😃nouw.com/jonnafridaterese
stylia
stylia,
Tack så mycket!! Kram<3nouw.com/stylia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229