VECKOSLUT I ÅBO

Hej på er!

Äntligen lördag och för mig som varit lite extra effektiv under veckan betyder detta ett veckoslut helt utan skol-måsten, något man inte alltid får glädjas över så nu njuter jag verkligen till fullo!

Vi bestämde oss detta veckoslut för att bli i Åbo då ingen av oss direkt hade något extra planerat hemma, så igår drog vi igång veckoslutet med att åka till Ikea och Jysk där vi inhandlade nytt soffbord, en grönväxt och annat smått man alltid kommer ut från Ikea med. Ska visa er imorgon hur allt blev, vi är båda såå nöjda!

Drog igång denna lördag med sovmorgon och PW runt ån. Njöt verkligen av att få vara ute i friska luften och alla som kom emot var på underligt bra humör vilket även satte ett leende på mina läppar. Nu tänker jag kolla serie och läsa bloggar innan jag sen börjar fixa middag (tortillas) tills Jonathan kommer hem.

Ikväll så har han lite saker inplanerade så detta betyder en lördagskväll helt för mig själv och det tänker jag verkligen ta vara på. Ska kolla någon riktigt bra film, äta godis och funderar även på lite good old hemma spa med ansiktsmask och fotbad!

Hoppas ni alla får en fortsatt härlig lördag!

Kram<3

Gillar

Kommentarer

sjomette
sjomette,
Låter som en härlig lördag! 😍nouw.com/sjomette
stylia
stylia,
de var de☺️😘nouw.com/stylia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229