Veckans planer

#Tb till Annies student

Måndag: Jobbet drog idag igång redan 7.00 men fick sluta 13 så det kompenserade det lite. Efter jobbet gick jag en stund på stan och fönstershoppade och väl hemma blev det en välförtjänt tupplur ;) Senare idag så blir det gymmat med Madde och middag med the family.

Tisdag: Efter jobbet så har vi bestämt träff med fina Stella så ska försöka hitta nåt mysigt ställe där vi kan sätta oss ner här i stan på kaffe och sen även fota lite bilder såklart ;)

Onsdag: Famo & Fafa har under året båda fyllt 80 år och för att fira det så har famo fixat ihop en gemensam 160 års fest i en lokal dit hela stora släkten + deras vänner är bjudna. Ska bli väldigt roligt att få se släkten från pappas sida samlad och även få äta massa god mat! Ser verkligen fram emot onsdag kväll helt enkelt.

Torsdag: Jobb och träning, inget extra inplanerat än.

Fredag: Under dagen åker min faster och man tillbaka till Brighton, så blir säkert lunch med dem efter jobbet och på kvällen kommer några av oss flickor att träffas på vin eller en drink någonstans i stan och bara sitta och prata om allt världens, sådär som vi alltid brukar göra. Alltid roligt med lite girlsnight!

Lördag: Får äntligen träffa Jonathan en lite längre tid under dagen då jag, pappa och Nicke kör till Dragsvik på deras besöksdag. Han har på lördagen suttit inne redan i två veckor och ska sitta inne tre veckor, så efter lördagen ännu en vecka tills jag får hem honom igen. I väntan på det 😍 Kvällen är väldigt öppen ännu, men om inga planer dyker upp så låter inte god middag och film så fel!

Söndag: Älskar slappa söndagar, så tror denna kommer bli lika chill som vanligt. Sova länge, njuta ute i solen och äta god mat. Känns som en rätt så bra plan för söndagen ;) Kommer säkert även sitta med datorn i famnen, fastklistrad på massa inrednings sidor då det på söndagen endast är en vecka tills vi får tillträde till lägenheten!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229