VECKAN INNAN JUL

Vad ser du fram emot den här veckan?

Förutom julen på söndag (som är en självklarhet) så ser jag även fram emot onsdagen då jag skrivit klart alla tentor för detta år och kommer få jullov. Kommer även träffa Stella på torsdag för att byta julklappar och bara umgås då det var alldeles för länge sen och träffar även Fia A. på fredagen på kaffe, även med henne var det alldeles för länge sen vi sågs. Jonathan kommer även hem på fredag kväll så ska även bli roligt att se honom nu efter en tid isär :) Mycket att se fram emot helt enkelt!

Veckans funfact om mig?

Älskar julstämningen men av någon anledning så dricker jag varken glögg eller julmust, gillar inte pepparkakor och eftersom jag heller inte gillar choklad och typ all godis är gjord av det så vet jag inte riktigt varför jag alltid väntar så otroligt på julen, haha.

Säg en grej du verkligen vill göra som du ska ta dig tid för den här veckan!

- Ska försöka se till att ta tid på lördagen med Jonathan för att åka omkring till både hans och mina släktingar som man inte firar jul med och föra lite julhälsningar samt kanske bli bjuden på något smått ;) Alltid lika uppskattat då man dyker upp, speciellt hos äldre släktingar.

Någon du vill göra tid för denna vecka?

-Familjen, finns verkligen inget viktigare än att spendera tid med sin familj nu kring juletid. Komma ihåg att sätta undan telefonen för att verkligen kunna umgås med varandra och njuta av att få vara hemma över julen.

Vad gjorde du igår kväll?

-Hade nog den tråkigaste kvällen någonsin. Satt och läste redovisning vid sidan om medan jag även tvättade lakan, rensade i köksskåpen och städade klädskåpen..blir väl inte mycket mer äventyrligt och galet än så.

Vad åt du till frukost idag?

- Åt glutenfri gröt samt bröd med ost, ganska basic för mig!

Gillar

Kommentarer

AttViljaAllt
AttViljaAllt,
Vilka fina bilder! 😊
nouw.com/attviljaallt
stylia
stylia,
tack så mycket☺️ Kram<3nouw.com/stylia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229