VART ÄR JAG PÅVÄG?

Hej på er!

Denna soliga onsdag avslutade jag med Madde på ett glas vin nere vid ån på favoriten Tårget. Vinet smakade som en blandning av sirap och Pommac så ingen ny favorit för någondera, men riktigt mysigt var det ändå.

Något vi mycket satt och pratade om var kommande höst och alla de äventyr den bär med sig. Vi kommer båda med Madde åka på praktik nästa höst (till olika länder dock) och kommer alltså göra något annat for a change. Jag kommer själv bege mig till Stockholm som det ser ut nu och ska absolut uppdatera er då jag vet mer om själva praktikplatsen osv. men som bäst är jag bara så otroligt ivrig och förväntansfull.

Vi kommer alltså återgå till distansförhållande jag och Jonathan men har klarat det innan och kommer absolut klara av det igen. Vi har pratat om faktumet att vi verkligen har det så bra i vårt förhållande nu, så varför inte åka, what´s the harm? Jag har själv alltid varit den som valt säkerhet före äventyr och på så sätt inte riktigt "vågat" åka iväg, något jag alltid tyckt folk som gjort är så modiga för. Men då Jonathan under hösten började planera studier utomlands och nu kommer spendera nästa läsår borta, så kändes allting plötsligt mycket lättare. Nu vill även jag ta min chans att åka iväg och vet att jag kommer må så bra av lite förändring. Stockholm har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta och då jag verkligen vill göra något annat än bara studera så tror jag en praktik med inriktning på marknadsföring, PR eller liknande kommer vara otroligt lärorikt.

Aja, här har ni lite tankar som snurrar i mitt huvud som bäst. Nu tänker jag mysa ner mig i soffan med en kopp te och min favoritserie och imorgon är vi både lediga här så något kul måste vi väl hitta på ;)

Kram<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229