VARDAGEN RULLAR PÅ

*publicerade inlägget tidigare men appen säger att det inte är publicerat..oh well, vi prövar igen haha.

Hej fina ni!

Det är onsdag och jag har slutat jobba för nån timme sedan och har nu efter en länk i regnet med Nanna landat i soffan där TV:n spelar serie i bakgrunden och jag även tänkte blogga lite. Hur mycket jag än ogillar dessa kortare dagar och hellre nog jobbade mer timmar de senaste dagarna så måste jag nog medge att jag njutit av dessa tre som varit kortare. Från och med imorgon blir det dock längre dagar och mer utmaningar, åtminstone för en tid framöver och det ser jag fram emot ;)

Vad har hänt sen sist då? Jag har varit på min lillebrors innebandy SM match som gick strålande med 13-5 vinst, har fixat vego-bullar till middag åt hela familjen vilket var en succé, igår tränade vi på Haikko gym med Jonathans lillasyster Jennifer och för övrigt har nog vardagen bara rullat på som vanligt, inget extra har varit inplanerat nu under veckan så jobb, länkar med hunden, gym och matlagning har dominerat mina dagar.

Nästa vecka kommer dock dessa lugna eftermiddagar bytas ut mot längre jobbdagar i kombination med att mina öppna kurser drar igång på riktigt, så kommer bli en hel del skoljobb som ska fixas under kommande månad. Jag är dock mer än redo att sakta men säkert börja komma in i skolarbetet igen efter en rätt så lång paus!

Hoppas ni haft en bra början på veckan.

Kram<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229