VAPPEN 2018

Vappen outfit: Skjorta - Object | Byxor - ZARA | Skor - Nelly.com

Hej på er!

Åhh vilken härlig vappen och första maj jag har haft och hoppas ni alla kan hålla med! Har varit på språng hela tiden och knappt blivit något sovet så nu hoppas jag på att komma in i normala rutiner snabbt igen, haha!

På söndagen så var den efterlängtade ESF challengen som drog igång min vappen. Vi körde med ett gäng vänner på temat Sims och hade det otroligt roligt på alla stationer och slutade sist och slutligen 3a vilket jag personligen tycker var bra ;) Efter vår challenge festade vi en stund kvar med alla som deltagit, men rätt så tidigt började vi med Madde dra oss hemåt och nästa morgon var man verkligen tacksam över det beslutet!

Dagen därpå så var det dags att köra tillbaka till Borgå för att fira vappen och första maj här. Väl i Borgå så drog vi efter att vi fixat oss ner till Laura där vi kom till fint dukat bord och marshmallow skumpa, mums! Vi skålade, åt god mat, drack och bara umgicks allihopa. Spelade även Cards against humanity något som jag definitivt kan rekommendera som sällskapsspel och man fick definitivt ett gott skratt.

Efter god mat och kortspel så blev det dags för mig och Jonathan att dra upp till stan då vi skulle fira resten av kvällen med hans kill kompisar. Blev först beerpong, prat och skratt hemma på hemmafest och drog sedan iväg till baren där jag umgicks med pojkarna, min syster och även vänner jag inte sett på länge. Musiken var super och all in all hade jag en riktigt rolig vappen kväll/natt!

Första maj outfit: Skjorta & Byxor - ZARA

Igår så var det då som sagt första maj och drog igång den genast på morgonen med brunch hos Daniel där han och Ida hade fixat ihop en massa gott åt oss! Vi satt en god stund och pratade innan vi sedan drog åt varsina håll. Jag och Jonathan åkte iväg på middag till Rafael`s med ett stort gäng av hans familj, vänner och släkt, en otroligt härlig skara människor jag är så himla tacksam över att jag fått lära känna, ens andra familj! Fick i varje fall äta en otroligt god laxbit med nypotatis och sparris samt crème brulè till efterrätt, så hungrig gick jag inte ifrån restaurangen!

Kvällen avslutade vi sedan på Helsingfors ishall där vi med Jonathans föräldrar samt Kena och Linda kollade på Bryan Adams som uppträdde. Hade verkligen inga förväntningar men gick positivt överraskad därifrån och vi konstaterade nog alla att han var otroligt begåvad!!

Kram<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229