UNDERBARA HELG

Hej fina ni!

Jag har haft en såå otroligt fin helg och åker hem med så mycket glädje!

På lördagen då jag väl var hemma så blev det middag och serier innan jag fixade till mig, lockade håret, lade på lite extra smink och klackarna på innan Iva hämtade upp mig och vi drog till OMB för att möta upp resten av gänget. Där satt vi sen i flera timmar med alla världens diskussions ämnen samt njöt av diverse drinkar. Mysigt ställe men tyvärr en aning högljutt.

Idag så mötte jag upp Jennifer på Glassikko, himla länge sen vi sist sågs så vi satt där med en kopp te och hennes latte samt tog varsinn glass och pratade på en god stund. Hann även en sväng via H&M där hon hittade ett par snygga byxor och jag fick med mig hem lite snygga underkläder ;) Efter vår träff blev det middag hemma och sedan bar vi med Madde av mot Åbo tillbaka, ny vecka nya tag!

Under detta veckoslut har jag även fått sån otrolig kick av mina vänner, det stöd jag fick både av tjejerna och Jennifer gällande min osäkra framtid och praktikdrömmar visar verkligen hur äkta och genuina vänner jag har. De peppande orden och ”go you” attityden de visade gör mig så motiverad och driven över att ta andra beslut än de vanliga och våga göra det jag själv vill! Hur skulle jag klara mig utan er?

Kram<3

Gillar

Kommentarer

ivaolivia
ivaolivia,
stylia
stylia,
JenniferIgnatius
JenniferIgnatius,
Du är bäst 💕nouw.com/jenniferignatius
stylia
stylia,
fina du😘nouw.com/stylia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229