TVÅ HÅR-FAVORITER

Tänkte visa/berätta för er om två av mina favoriter som bäst då det kommer till mitt hår, styling spray och dessa söta hårband.

Styling spray - Maria Nila

"En mjuk spray med lätt stadga som vårdar, ger glans och reducerar frizz. Sprayas i håret efter föning eller värmestyling. Lämplig att användas vid uppsättningar. Enkel att borsta ur. Colour Guard Complex skyddar håret mot UV-strålning och fria radikaler. Sulfat- och parabenfri och innehåller 100% veganska ingredienser. Förpackningen är 100% CO2-kompenserad."

- En produkt jag köpte inne på Sokos i Åbo innan jul och som jag fått otroligt bra användning av och strongt gillar. Produkten är 100% vegansk och ger håret en naturlig stadga och är inte alls sådär kladdigt och "stelt" som andra hårspray kan bli i håret. Ett stort plus är att produkten doftar gudomligt, nu kan jag knappt vänta på att få pröva andra produkter av Maria Nila, bara läst bra om dem på internet!

Hårband - H&M

- Dessa hårband köpte jag på REA inne på H&M och tror jag betalade 3€/st vilket enligt mig var ett KAP! Har ett ljusblått sedan innan (från Gina Tricot) och älskade de så mycket så kände att jag bara måste få tag på fler! Har verkligen fått såå mycket användning av dessa och tycker de gör alla outfits snyggare samt får en att se lite extra uppiffad ut trots att man har lite småsmutsigt hår ;)

Gillar

Kommentarer

JenniferIgnatius
JenniferIgnatius,
Diadem är verkligen svinsnyggt!! 😍nouw.com/jenniferignatius
stylia
stylia,
Visst är de😍✨nouw.com/stylia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229