THIS OR THAT

Film hemma eller på Bio? - Tycker det är såå mycket mysigare att sätta på en film hemma och kunna krypa ner i soffan under täcket än att sitta i stela stolar. Dock skulle gärna bio popcornen få dyka upp bredvid en på soffan!

Espresso eller latte? - Latte, alla dar i veckan då jag inte direkt gillar kaffe och den drycken är mer mjölkbaserad och på sätt slinker ner bättre! Sätt till en shot av vaniljsirap och gör drycken iskall så får det mig att gilla den ännu mer!

Den som ställer frågor eller den som svarar? - Jag tycker att bästa är balansen av båda. Jag är ofta den som kan prata på i all evighet om jag får möjlighet, men tror nog jag skulle måsta välja att vara den som ställer frågorna, blir mindre jag som talar och man får faktiskt veta saker om personen man valt att sitta ner och prata med.

Kramar eller pussar? - Svår fråga, båda är ju så underbara men måst ja välja så säkert en kram. Att känna sig trygg i någons famn är ju den bästa känslan!

Stark eller mild mat? - Vet inte om jag älskar stark mat, men kryddig ska den vara annars så är nog inte jag så hemskt nöjd! Kryddor ger smak och vad är tråkigare än en mat utan liten kick?

Läder eller spets? – Har nog inget bra svar på varför jag just svarade såhär, första som kom upp i huvudet, haha.

Hemmakläder eller finklädd? – Hur mysigt det än är med sköna kläder så är jag nog den som inte alltför ofta använder sådana. Fun fact, har faktiskt aldrig ägt ett par mjukisbyxor (förutom mina abibyxor) haha så de säger väl redan ganska mycket!

Upplevelse eller bekvämlighet? - Här kan jag nog inte välja. Jag älskar att resa, se nya platser och pröva på nya saker, men samtidigt är jag verkligen inte den som bara skulle kunna släppa allt och åka iväg, något jag tycker är skitcoolt att folk gör men som jag nog själv inte dras till för fem öre.

TV serier eller film? - Serier alla dar i veckan! Kollar som bäst ny serie med Jonathan och sen vi börjat kolla den har ingen av oss velat kolla film!

Rock– eller countrymusik? – För mig får denna vara tom, ingendera är direkt min favorit och detta är nog kategorierna jag otroligt sällan, om inte aldrig vänder mig till!

Röttvin eller vittvin? - Kan nog uppskatta ett gott glas rödvin till maten men får jag välja så är det nog vittvin som gäller!

Jobba ensam eller i ett team? - Nej att jobba själv är nog inte min grej! Älskar att jag har ett team jag jobbar med så man kan rådfråga och ta prat pauser alltid nu och då istället för att bara sitta ensam och jobba.

Simma eller ligga på stranden? - Jag väljer nog simmande över strandliggande alla dagar i veckan. Blir otroligt snabbt rastlös och hur skönt solande än kan vara så solar jag hellre medan jag kastar boll med någon i vattnet t.ex

Snabbmat eller restaurang? - ÄLSKAR att gå på restaurang och pröva ny mat! Finns nog inget bättre än att fira en lyckad dag med en middag ute. Skräpmat är även något jag typ aldrig äter så var nog ett rätt så självklart val!

Potatissallad eller pastasallad? - Mamma gör en otroligt god som är baserad på nypotatis, sparris, oliver och soltorkade tomater, SÅÅ GOTT!

Matchande eller omatchade strumpor? - Går nog allt som oftast med matchande strumpor, men i Åbo tappade jag bort många strumpor (hur de sen är möjligt?) så då gick jag nog ofta med olika färger, haha.

Dansa eller sjunga? - Kombon av båda två är nog det bästa ;)

Telefon eller dator? – Älskar min dator, men telefonen är nog något jag inte kunnat leva utan!

Duscha på morgon eller kväll? - Är alltid den som duschar på morgonen men nu då jag redan ska vakna 5.30 så har jag nog börjat duscha på kvällen för att spara tid! Men finns nog inget bättre än en sval morgondusch!

Bo i storstaden eller på landet? - Jag är nog en stads person. Har hela mitt liv bott i stan, inte mitt i smeten med relativt nära  till allt ändå och skulle nog inte kunna bo längre bort. Att ha nära till stora matbutiker, kunna gå till skolan och inte behöva åka buss är bekvämligheter jag inte skulle kunna ge upp!

Färgstarka eller neutrala färger? – Jag skulle gärna vilja välja färgstarkt men vet att neutrala färger är något jag oftare dras till.

Konstig eller dum? – Alla är vi väl lite konstiga ibland 😉

Vår eller höst? – Hösten har nog alltid varit varit min favoritårstid. Nytt kapitel i livet drar igån i.o.m. skol eller klassbyte. Vädret är fortfarande varmt, men sådär mysigt varmt så man kan gå ute i tröja och mysa med tända ljus på kvällen medan man hör regnet smattra på taket.

Mynta eller kanel? – Mynta blir endast mitt svar för att det gör mohitos god, om inte så skulle nog inte någon ”make the cut”.

Planerat eller spontant? – Hur mycket jag än skulle vilja säga att jag är en spontan människa så är jag nog inte de. Älskar att ha saker planerade i förväg och lever ur min fint konstruerade kalender, haha. Såklart jag kan vara spontan om den möjligheten uppstår, men planerat är nog för mig det bästa!

Tog frågorna från fina @elahblog och bilderna jag bjuder på (i brist på andra) är från förra midsommaren då vi firade med hela gänget!

Kram<3

Gillar

Kommentarer

torres
torres,
Vilka galet fina bilder 😍 nouw.com/torres
stylia
stylia,
Tack så mycket! Kram<3nouw.com/stylia
marialugn
marialugn,
Vilken rolig lista, och hur snygg är du intenouw.com/marialugn
stylia
stylia,
Taack fina du!! Kram<3nouw.com/stylia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229