This is how we do!

I wanna die! Jag har nu äntligen skrivit klart min Historie uppsats (14 sidor) och även gjort klart min modda portfolio, och nu kan jag pusta ut, tills på söndag då man ska börja läsa på provveckan! Ahh!!

Denhär veckan har gått väldigt fort, och har inte bloggar eftersom vi haft besök från England. Min kusin och hans fru kom på besök så har spenderat kvalitets tid med dem, och även planerat lite resor dit..;) Hade även gamlasdans övningar första gången på tisdan, och helt bra gick det för att vara första gången..hade super svårt dock med musiken eftersom jag inte kunde hitta takten, men det ska nog lösa sig!:) 

Såå imorgon är det fredag, och sen är det äntligen veckoslut! Ska på lördan in till hesa ensam och shoppa lite under dagen och vad jag göra på kvällen är inte klart ännu! Sen börjar provläsningen på söndan:( Kommer nog ha lite paus under provveckan p.g.a. att jag måste läsa, men ska försöka blogga lite mer sen efter provveckan, eftersom jag varit lite dålig på att blogga på sistone...

Kramizz<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229