THE DRINK LIST

Hej, hittade denna ”drink lista" på en blogg här på Nouw och tänkte att den kunde va lite rolig att göra. Ni får mina tankar kring olika drycker och kanske lär er nåt nytt om mina dryck preferenser.

Kaffe: Nej tack, har inte druckit kaffe alls innan detta år faktiskt och även nu dricker jag bara kaffe ifall jag är på visit, aldrig hemma. Börjar oftast må väldigt konstigt av det så undviker de även därför.

Öl: Inte något jag gillar och dricker nog helst nåt annat, haha!

Bubbel: Gott då det kommer till nåt festligt och man vill fira lite extra, så jag dricker väl oftast bubbel på olika studenter, konfirmationer eller födelsedagar. Helst ska bubblet vara sött för att falla mig i smaken.

Te: Är den drycken jag druckit i mitt liv då andra druckit kaffe och även då jag har flunssa eller velat värma mig under kalla månader kommer te muggen fram. Mycket socker ska i och helst ska det vara svart te.

Mjölk: Det BÄSTA jag vet! Jag dricker så otroligt mycket mjölk och kan verkligen dricka det till allt, finmiddag, på McDonalds eller efter baren. Det är den drycken jag väljer till allt och finns väl inget bättre än ett glas iskall mjölk ;) Något min kyl är fylld av och mina närmaste vet min kärlek till.

Vatten: Vatten är vatten, tycker inte det är nåt extra med det, men absolut att jag dricker mycket vatten varje dag. Fun fact så dricker jag faktiskt bara vatten i skolan och aldrig mjölk. Det kan ju inte precis gå fel med ett glas vatten medan mjölken alltid nu och då är rumsvarm, usch.

Drink: Mohito eller Sex on the beach skulle jag nog säga att är de två drinkarna jag gillar mest. Gillar drinkar där man inte känner en massa sprit i utan ska vara mer utspädd så man verkligen njuter av drinken. Det är även nåt jag oftare dricker på sommaren än under vintermånader.

Läsk: Jag har inte druckit nån läsk alls under min uppväxt då jag inte tål bubblor i drycker. Aldrig t.ex. druckit Coca Cola, vilket är något som ofta chockerar folk! Sen är även bubbelvatten som Sprite eller Bonaqua det värsta jag vet, det släcker ju inte ens törst för fem öre.

Saft: Det ända jag drack på alla kalas och till middag då jag var liten då läsk inte fungerade. Tycker fortfarande att det är det godaste till mat och ifall jag vill ha nåt svalkande tar jag nästan alltid ett stort glas saft.

Shots: ..går inte ner lika smidigt som för nåt år sen om vi säger så! Mustikka (och en annan jag som bäst inte minns namnet på) är nog mina favoriter som någålunda går ner men bl.a. Tequila går INTE att svälja ner!

Vin: Vittvin tycker jag är väldigt gott då vi är ute på ett glas vid ån, vill ha nåt gott till maten eller grundar innan en fest, men då ska det nog vara ett halvsött/sött. Rödvin gillar jag inte alls och tycker verkligen inte att det får maten att smaka bättre som min pappa brukar säga.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229