Take a look into my makeup drawer!

Här är en liten inside bild på min sminklåda! Den är såå himla stökig, och funderar på att helt enkelt köpa en ny smal byrå från IKEA, där jag skulle kunna ha allt i. Jag har inte så mycket smink, men tillräkligt för att jag ska kunna klara mig. Mina favorit produkter i lådan är min MAC concealer, mitt elf eyebrow kit och mitt puder från No7. Jag har köpt små lådor som ni kanske får en glimt av, från Hongkong, och i dem har jag försökt ordna mitt smink, men som oftast slutar det med att lådan ser ut såhär!

Längst till höger har jag mascaror, eyeliners, rouge, ögonbryns "fixare" och andra grejer som kan piffa upp ens base. Jag älskar att fixa mina ögonbryn och pröva nya "former" och stilar, så denna låda har jag oftast roligast med! ;) Mina mascaror kommer oftast från Maybeline NewYork, eftersom jag bara äälskar deras mascaror. Förr använde jag även min "all time favorite" Sensai mascara, men den är på dyrare sidan, så den köpar jag bara alltid nu och då!

I mitten har jag mina foundations, concealers, puder och primers. Jag har en svaghet för concealers, och använder dem varenda dag, ibland t.o.m. istället för foundation. Just nu äger jag 4 olika, och använder dem alla helatiden. Nu på sommaren så har jag försökt hålla mitt ansikte så "tomt" som möjligt, utan att lägga på en massa foundation och annat vältäckande (förutom då jag varit på jobb) för att jag ska få bra mängd färg till hösten! ;)

Längst till vänster har jag mina läpp produkter, såsom läppstift, läppomador och lärrglans. Denna låda ökar nog mest i storlek, och har stor variation, eftersom jag under vissa dagar gillar väldigt granna läppar och andra dagar kör jag på bara ett läppglans. Jag kan dock aldrig lämna huset utan läppomada, eftersom jag huur lätt som helst får torra läppar, och det är därför jag äger så många läppomadan! ;) 

Längst bak har jag mina ögonskuggspaletter. Har inte så mycket att säga om dem, förutm att jag älskar att expetrimentera med olika ögonskuggor, men dock äger jag inte så många, så det är något jag gärna vill ha mera av! :)

Såhär ser min låda ut då den är städig ;)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229