SVAR PÅ ERA FRÅGOR, DEL 1

Del 1 innehåller frågor gällande mig men även skönhet/hälsa!

OM MIG:

Vad är något som du tycker är extremt viktigt?

SVAR: Nära relationer. Tycker det är så viktigt att man har någon att kunna prata med om man känner att man behöver det eller någon som helt enkelt kan ge dig en kram efter att du haft en dålig dag!

Vad tycker du om hos dig själv och finns det något du inte tycker om med dig själv?

SVAR: Jag gillar min inställning till mobbning och hur mycket jag kan förespråka om hur äckligt det verkligen är! Fick då jag jobbade på lågstadiet ofta ta diskussioner med mobbare och offer till deras ord och via det lärt mig att det är något jag aldrig kommer acceptera och är stolt över att jag faktiskt vågar stå upp för folk som själv inte vågar!

Jag gillar inte hur beroende jag är av mina sociala media och min telefon i sig. Kollar min telefon helt för många gånger under en dag och tror att en internet detox skulle göra susen för mig!

Vad är din favorit maträtt?

SVAR: Tänker vi vardagsmat så är det nog Spagetti Bolognese som kammar hem första plats, en så otroligt simpel maträtt men som kan göras på så många olika sätt och alltid blir himla god! Sen om vi tänker mer ”finmat” så är det nog en god bit kött med klyftpotatis och någon god sås, mums!

Vart skulle du helst resa just nu?

SVAR: Som bäst så är nog Rom högst på listan över platser jag vill åka till. En romantisk stad med massa god mat, tror inte det bli bättre än det! Sen har jag även Santorini och Dubai som vore härliga ställen att besöka, båda helt olika till storlek och karaktär.

Vad inspirerar dig?

SVAR: Jag har faktiskt ganska nyligen skrivit ett inlägg om mina förebilder som du kan läsa HÄR där jag skriver om vem jag inspireras av i olika delar av mitt liv ;)

Din största rädsla?

SVAR: Att bli lämnad ensam. Inte bara av pojkvännen men även av vänner och familj. Jag hoppas på en framtid med många vänner, stor familj och lyckligt förhållande och att leva ensam är något jag nästan kan må illa av om jag tänker för mycket på, ALLA ska ha någon att hålla kär i sitt liv!!

Är du introvert eller extrovert? Brukar du behöva egen tid, och vad gör du oftast då?

SVAR: Jag skulle nog säga att jag är en extrovert person, har nog fått mer kommentarer om att jag borde prata mindre än mer så det säger väl redan ganska så mycket om mig. Älskar att umgås och prata med folk och speciellt folk som står mig nära!

Hur extrovert jag än är så uppskattar jag nog lite egen tid. Hur mycket av denna egen tid jag behöver varierar verkligen från livssituation till annan, men lite varje vecka är nog hälsosamt. Då jag har egen tid så är det definitivt en av mina favoritserier som spelar på Tv:n, jag sitter och redigerar bilder eller kanske gör en ansiktsmask/hårinpackning i soffan och äter något gott.

Vad är det bästa du vet?

SVAR: Att över en god middag, en kopp te eller ett glas vin sitta med vänner, Jonathan eller familj och prata om livet. Jag älskar att få prata med folk och slänger man in en god pasta eller ett glas vitt så är jag mer än nöjd!

SKÖNHET/TRÄNING:

Hur ofta tränar du och vad gillar du mest att träna?

SVAR: Detta varierar verkligen så otroligt mycket beroende på hurdan motivation jag har. Som bäst så är min motivation i taket och då blir det gymmat ca 4-5 ggr i veckan :D Jag gillar nog mest att träna armar och rygg, såklart känns det himla skönt efter ett rejält benpass, men har mycket styrka i både armar och rygg så känner med dem att jag alltid kan köra 110%!

Hur har då fått så långt och tjockt hår, såå fint!

SVAR: Tack fina du!! Jag har alltid haft väldigt tjockt hår, så där kan jag nog bara tacka mina gener! Hur jag fått det så långt så är det nog bara att låta det växa och sköta om sitt hår bra! Har aldrig färgat det, använder sällan lock/plattång och då jag fönar är det oftast med kall luft. Visa kärlek till ditt hår så kommer du nog så småningom se resultat ;)

Favorit klädesplagg atm?

SVAR: Som bäst så är jag helt obsessed med mina nya Adidas sneakers som jag bär varenda dag! Vita med små svarta detaljer och passar bra till alla mina outfits

Del 2 kommer innehålla frågor gällande framtid, förhållande och studier!

Gillar

Kommentarer

sandrakannasto
sandrakannasto,
Så kul att läsa☺️nouw.com/sandrakannasto
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229