Svar på era frågor!


Vad kommer du att göra nu i höst när du tog studententen i våras?

- Jag har faktiskt planerat att ha mellanår. Jag kom nog in på Arcadas tradenomlinje och är superglad att jag fick en plats, men från första början så var det alltid Hanken jag ville till och vill därför inte ta emot platsen på Arcada eftersom då jag nästa år söker till Hanken pånytt, kommer läggas i en annan kvot..

Såå planerna är att jobba rumpan av mig och spara pengar tills nästa år då jag SKA in och även hinna resa lite tror jag. Är verkligen inte en person som skulle åka och backpacka eller nåt liknande (don`t have the balls for that..) men någå små resor under året ska jag nog se till att göra och planerat redan lite med Iva, Madde och Annie att det skulle vara roligt att åka någonstans typ en månad i början av året då vädret här är rent ut sagt skit. Tror det ska bli ett spännande år ;)

Hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans?

- Officiellt i några månader

Allergisk för något?

- Nej, jag är inte allergisk för något men får väldigt ont i munnen om jag äter mycket ananas och min mage/munnen gör konstiga ljud om jag ätit vitlöksbröd..weird, I know :D

Vad äter du alltid till frukost eller varierar du varje dag vad du äter?

- Till morgonmål äter jag till vardags allt som oftast helt vanligt bröd (pågen limpa/rågbröd) med ost, men kan även äta gröt ifall jag vill orka lite längre. På veckosluten så försöker jag oftast äta lite bättre och steker kanske ägg/bacon, gör smoothie/juice eller liknande. Dock har bröd med ost alltid varit favoriten!Var jobbar du? :)

- Jag sommarjobbar som bäst på Aktia där jag jobbar på deras Back office. Där matar jag in räkningar och sysslar med andra datorjobb. Ett riktigt kontorsjobb helt enkelt vilket är bra "övning" inför framtiden ;)

Jobbar även vid sidan om som UNG redaktör och skriver alltid nu och då små saker i tidningen. Har hållit på med det sedan 9an, så 4 år och har verkligen lärt mig massor och fått nya vänner!

Vad är det för kamera du använder att ta dina bilder med? 😊

- Jag fick till studentgåva Sony 5100 som jag tar mycket bilder med nuförtiden då jag lätt kan ta med den i väskan. Såklart får jag inte alltid med kameran och i alla lägen är det inte lämpligt att bara ta fram en kamera och överraskande börja ta bilder på folk, så då tar jag även bilder med min telefon, Iphone 6. Förut så användes mest Canon EOS 700D.

Får även alltid nu och då frågor om hur jag redigerar mina bilder, både till bloggen och till min Instagram. Allt jag gör med mina bilder är att föra in dem via VSCOcam. Det är och kommer alltid vara min favorit app för redigering då det finns en massa filter (har dock köpt en del) och verktyg för att göra bilden just till ens eget tycke. Mina favorit filter just nu är HB2 och A9!


1. Sony 5100 2. Canon EOS 3. Mobil (inte så stor skillnad ellerhur?)


Vad är din favorit klädbutik och vad är några basplagg man måste satsa på?

- Min favorit klädbutik måste nog vara Zara. Blir aldrig besviken på deras sortiment och hittar alltid något fint där!

Tycker själv jag har en väldigt simpel klädstil och bär mycket basplagg och det gäller definitivt att hitta snygga basplagg som går med allt! Till några måsten för mig hör bl.a. Svarta byxor/leggings, Läderrock, skjortblus och basic V-ringade T-skjortor. Saker man kan tillsammans kan kombinera och göra till en snygg vardagsoutfit. Sen ska man ju såklart inte glömma "the little black dress", något alla måste ha i sin garderob ;)

Hur träffades du å din kille?

- Vi har gått på samma klass i gymnasiet men har faktist inte talat nästan alls förräns nu på 3:an. Vi började hänga i samma vänkretsar, gå på samma fester och började på så sätt smått att tala med varann innan det sedan blev nåt mer i början av detta år typ.

Har du nå resor inbokade, isåfall vart?

- Ja det har jag faktist. Vi har bokat resa till Magaluf med 4 av mina närmsta vänner, Mathilda, Annie, Olivia och Laura, och ser såå fram emot att få resa med dem. Har hört en massa blandade åsikter om vårt resemål, men de flesta har sagt att det är en fin och städig stad med fina stränder och underbara människor (och ordentligt med nattliv) vilket för mig låter helt super! Vill även åka och hälsa på min faster och kusiner i Brighton då de alla fått bebisar, gift sig och flyttat så skulle vara roligt att spendera lite tid med dem!

Anors har jag inte direkt något inplanerat ännu, men kommer såklart att hålla er uppdaterade ;)Hur ofta tränar du och skulle du kunna dela med dig ditt träningsprogram eller nå liknande?

- Som bäst varierar det lite på hur mycket jag tränar då jag följer ett visst program. Det blir mellan 3-6 ggr i veckan oftast, vissa dagar med mer motivation än andra. Försöker att träna så att man får tränat varje kroppsdel under veckan och så fort jag hållt på med programmet en lite längre tid så kan jag dela med mig av det, vill ju inte dela med mig av nåt som inte funkkar..

Sen är ju maten också stor del av träningen om man vill se resultat, och på den fronten kan jag säga att jag nog inte är så nogrann. Äter maten vi har hemma och kan äta skräpmat någon gång i veckan men vill såklart inte överdriva! Till lunch på jobbet är det oftast plocksallad, Subway eller rester hemmifrån. Helt basic helt enkelt.

Favoritserier atm?

- Prisonbreak, KUWTK (hinner inte se så mycket på serier just nu). Anors så är How I met your mother, Bones och KUWTK serier jag alltid kan gå tillbaka och kolla på och som definitivt klassas som mina favoriter all time!

Favorit parfym?

- Har 3 stycken som jag använt mest men älskar olika dofter och parfymer så skulle definitivt vilja pröva lite fler olika. Går dock ofta tillbaka till dessa då jag älskar doften. 2 av dessa basic "Jessica parfymer" är Victoria`s Secret Night (HÄR) och Hugo Boss Ma Vie (HÄR) då de inte är så blommiga utan mer "kvinnliga" till doften om ni förstår..

Kan inte du starta Youtubekanal?

- Haha, nej! Verkligen inte min grej, håller mig nog till att skriva på bloggen och lägga bilder på Instagram ;)


Gillar

Kommentarer

camillacecilia
camillacecilia,
Fine svar og mange fine bilder! <3 😊nouw.com/camillacecilia
stylia
stylia,
Tack så mycket! nouw.com/stylia
Sara
Sara,
varför går du inte på Hankens öppna kurser? Du kan gå precis samma kurser som de inskrivna studerande förutom att du måste betala dem... Och du har även den vägen en chans att komma direkt in till utbildningen!:)
stylia
stylia,
Hej! Som jag har förstått det så måste man anmäla sig en viss dag/tid och tror att den tiden redan tyvärr gått ut vilket betyder att jag inte mer har möjlighet att söka till dessa öppna studier. Kommer definitivt gå kurser detta år och satsa till tusen för att nästa år kunna garantera en plats!
Kram<3
nouw.com/stylia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229