STUDENT 2018

Hej på er!

Vilken underbar lördag det blev, var nog länge sen jag har haft en så lyckad dag från morgon till kväll. Började dagen på min lillebrors sista lågstadie vårfest och fortsatte sedan med skumpa och presenter åt Micki. Av Jonathan och mig fick hon en Raclette-panna och hon var verkligen så nöjd så vi var glada över det!

Härnäst så var det själva dimisionen då hon fick sin mössa samt stipendie och ute stod vi sedan alla och väntade på henne. Hennes bästa vän och Jonathan hade hon valt att skulle bära ut henne och jag kände mig så himla stolt när hon bars ut, fan va hon är grym!! Fortsatte sedan med att ta bilder på henne med kompisarna innan vi drog hem för att ställa fram och vänta in gästerna.

<3

Släkt, vänner och familjebekanta var bjudna hem till oss där de blev serverade på god mat, dryck och härligt sällskap. Ute satt vi hela dagen lång och pratade med både släkt man ser ofta och dem som kommit längre ifrån för att fira Micki. Kusinerna från Sverige hade även flygit över och vi var mer än glada över att ha dem här! Några av Mickis vänner kom även förbi och grattade och likaså mina.

Dagar som dessa förstår man faktiskt hur härlig familj, släkt, vänner och pojkvän man har! Alla hjälpte åt på olika hörn så mamma och pappa kunde njuta av dagen och Micki skulle få den bästa möjliga studentupplevelsen.

Efter själva festen så hade vi även grundanfest för våra kompisar här hos oss på gården. Några av våra gäster satt kvar på terrassen med mina föräldrar medan vi sjöng, spelade BP och åt hemlagad pizza samt drack med våra vänner innan det var dags att dra till baren. Klockan var närmare 5 när vi kom hem med Jonathan och då var vi båda lika high on life efter en massa dansande, underbara vänner och massa kärlek!

Tack till alla som kom och gjorde Mickis dag/natt så bra som den blev, ni är bäst!

Kram<3

Gillar

Kommentarer

torres
torres,
Så vackra bilder 😍nouw.com/torres
stylia
stylia,
tack så mycket💕nouw.com/stylia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229