Spring Trends 2014

Första trenden som kommer finnas på både catwalks och i vardagen är "croptops". Dessa toppar kan kläs med t.ex. highwaist byxor, midjekjolar och shorts och kommer vara något jag kommer bära mycket under sommaren! Här på bilden matchar flickan sin röda top med matchande röda byxor och skor! Den blåa väskan blir en fin "accentpiece" i hennes outfit!

Knäkjolarna gör även sitt inträde i vår. Kjolarna är väldigt kvinnliga, och kan ses i både tajt och lös version. Jag har aldrig gillat långa kjolar, så denna trend är nog inte min favorit, men kan nog matchas fint med t.ex blus och heels som ni ser på bilden här ovan! 

Rödsvart rutigt material fanns redan på catwalken i höstas, och kommer nu tillbaka med storm på våren! Man kan både på catwalken och i butikerna hitta allt från skjortor och byxor till scarfer och kjolar, och ja i allafall har redan börjat se trenden sätta klorna i min stad! Denna trend kan vara bra att använda om man bl.a. vill ha nått plagg som står ut lite i ens outfit! 


Sist, men definitivt inte minst är pasteller! Denna trend har nästan varje vår synats, och kan bara tänka mig att det blir lika detta år! Pasteller är även fint att bära på sommaren, då de oftast får en att se brunare ut än vad man egentligen är. För mig är detta ett måste varje år att ha minst ett plagg av pastell! :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229