SÖNDAG

Hej på er!

Startade denna söndage med en otroligt lång (och oplanerad) sovmorgon. Åt frukost och gick sedan ut för att mötas av en varm sommardag, finns nog inget bättre när man är ledig!

Fotade även lite hos Jonathan, de har så himla fin och stor gård, så lite blombilder knäppte jag innan vi drog in mot stan.

Var ute på länk efter att vi kommit till stan, hör och häpna. De är verkligen (enligt mig) den tråkigaste formen av idrott, men kändes bra att jag orkade springa en relativt lång sträcka samt köra lite extra övningar efteråt och fiilisen efter en lyckad träning är ju oslagbar!!

Är det bara vår hund som älskar att ligga i solen? Hon har otroligt hett men vägrar ligga i skuggan, haha!

Efter min joggingrunda så blev det dusch, njöt en stund ute i solen och började sedan preppa för middagen som kom att bestå av grillad kyckling, nypotatis, tabbouleh och olika såser. MUMS! Där satt vi ute en god stund allihopa och njöt av det fina vädret och sällskapet.

Hoppas att ni alla haft en härlig söndag. Jag älskar verkligen dessa dagar, utan stress och bekymmer, bara en lung och stillsam dag!

Nu ska kvällen här avslutas med serie och snacks innan vi sedan drar igång en ny vecka, som för mig kommer innebära att tränandet drar igång till 110%. Åhh va skönt de ska bli!!

Kram<3

Gillar

Kommentarer

nopostonsundays
nopostonsundays,
Låter som en perfekt söndag! Och vilka härliga shorts du har <3nouw.com/nopostonsundays
stylia
stylia,
Taack fina du!! <3nouw.com/stylia
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Sovmornar är ju guldvärda! Kramnouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229