SOLIGA VINTERHELG

Hej på er!

Ytterligare en vecka har lidit mot sitt slut och känns verkligen som att vi närmar oss våren med stormsteg. Inte nog med att vi gått in i februari redan (vart tog januari väger??) så har det även varit vintervitt och full sol här i Åbo så gott som varje dag och jag känner så mycket kärlek till detta väder. Motivationen att dra iväg på långa promenader är så mycket bättre och även hela lägenheten känns så fräsch med solljus som kikar in.

Denna helg blev en Åbo-helg och den drog igång på fredag då vi hade tre av Jonathans kompisar här för bastubad och senare bakade vi pizza och till det dracks det ett glas rött. Gjorde degen från start denna gång och det blev så gott att jag inte kunde sluta äta haha. Måste verkligen oftare satsa på egen deg!

På lördag vaknade jag av solen och då vi skulle på brunch steg jag upp tidigt, fixade mig och sedan avnjöt vi min julklapp vid hamnen på ett ställe vid namn 3-linja. Himmelsk brunch med massa valmöjligheter och så härligt ställe. Dit vill jag definitivt igen!! Efter brunchen bestämde vi oss för att fortsätta dagen ute så drog på oss varma kläder, kokade kakao och åkte till ett område här i närheten för att promenera på isen och sedan vak-simma. Vakandet fick vi skippa då det var fullbokat men vi fick ändå njuta av en solig promenad på isen med flera andra som skidade, rastade hundar och pilkade. Kvällen avslutades med middag och serier.

Nu har söndagen rullat in och kände verkligen att de var söndag imorse. Kollade på TV hela morgonen med kaffekopp i handen och efter lite skolgrejer var gjorda blev det ett svettigt benpass, söndagen till ära. Nu har jag nyss duschat, ätit senlunch och senare blir det veckohandlande och hoppas kunna avsluta dagen med nån ny serie, har ni tips tar jag gärna emot ;)

Kram<3

Gillar

Kommentarer