SNART ÄR JAG KLAR HÄR.

Hej fina ni!

Min sista månad här i Stockholm och på praktikplatsen drog igång på måndag och jag kan knappt fatta hur fort tiden gått. Tänkte tillbaka på dagen jag kom hit och första dagen på jobbet, hur nervös och ovan jag var med ALLTING och hur den dagen nu känns som en evighet sedan. Känns som att jag aldrig gjort något annat än denna praktik och att det snart kommer vara slut känns otroligt ledsamt. Tar verkligen en stund att anpassa sig till en ny miljö och till ett nytt jobb, så då man nu kommit in i gänget och allt är grymt känns det konstigt att det snart bara är slut och man flyttar hem igen.

Har tänkt göra ett inlägg då min praktik är slut där jag tänkt summera allting lite bättre då jag minns att jag fick en fråga om det för en tid sedan. Så ni lite får uppfattning om vad jag gjort och vilka företag jag haft under mina vingar dessa fyra månader. Det kunde väl vara lite kul?

Idag har det iallafall varit en vanlig onsdag på kontoret med jobb på datorn hela dagen samt lite fix med gifting. Just nu har jag ätit klart av min tonfisk pasta och snart ska börja göra mig klar för gym och combat passet. Känns verkligen skönt att jag fått flyt på träningen igen, GUD så bra jag mår av att röra på mig speciellt nu då man jobbar med ett relativt stillasittande jobb.

Hoppas ni får en fortsatt fin vecka!

Kram<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229