SLÄKTKALAS & HEMMAFEST

Hej på er!

Gårdagen blev verkligen en rolig dag och drog genast igång morgonen med att sjunga upp Micki på sängen, skåla med skumppa och sen present utdelning. Morgonmål till resten av familjen serverades efter det och förde sen Jonathan samt var via butiken för att fixa de sista för kvällens festligheter.

Lite senare så stod det släktkalas på schemat så en skara släktingar och familjevänner kom för att fira Micki samt att få i sig en massa god mat som mamma och pappa fixat ihop. Ni ser ju själva, som i himlen! Mer skålat, ätit och umgåtts med släkten innan de sen sakta men säkert började åka hemåt och vi började göra huset fest redo ;)
Kvällen spenderade vi sen ett väldigt stort gäng här på hemmafest med beerpong, kortlekar och mer skålande. Tror vi var närmare 30 pers här och roligt då det sällan är som alla faktiskt samlas såhär. Efter vår lilla hemmafest så drog vi till Kliffa där vi sen dansade slutet av kvällen. Har inte en enda bild från kvällen förutom de två här nedan..men det tyder väl på att det var en bra kväll ;)

Idag har vi dragit igång söndagen med krabbis, lite som förväntat och nu ska vi kolla film med Jonathan så ska väl börja avrunda här.

Kram<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229