Skola på Söndagen?

Hej, idag har jag inte gjort nåt annat än skolarbete. Vaknade redan åtta på morgonen och så tog jag nästan genast tag i rellan som jag har prov i på onsdag! Har inte hängt med alls i kursen, så var rätt bra att få genomläst allt i boken så man får en större helhet. Rekommenderar nog att man läser även boken till realämnesproven, då det är mycket lättare att t.ex. skriva essäer då man har lite extra fakta bakom örat! Efter att jag läst rella i ca 1,5h så kom jag på att jag har en Kyrkohistorisk tidslinje som skulle göras, så nu har jag suttit i 3h (!) och gjort den, och den är officiellt klar på sjunde sidan..Jag vill dö! Har inte hunnit läsa på nåt annat prov jag har tack vare den tidslinjen, men som tur har jag bara första timmen imorgon, så när jag kommer hem kan jag läsa på lite andra prov!

Provveckan börjar för mig redan på tisdan då vi har finska prov, och för att vara helt ärlig så har jag nog inte någon som helst lust att läsa på finskan. Jag kan inte språket och inget fastnar, så tror jag kommer läsa orden men inte mycket mer än så. Jag blir inte smartare att läsa hur man böjer ackusativ 2 eller om när jag ska använda unipersonellt uttryck. Det är nåt jag måste lita på att jag kan (vilket jag inte kan..) och typ chansa. Låter hemskt, men vill hellre satsa på religionsprovet jag har följande dag. Jag borde ha läst genom kursen vilket jag alltid säger men aldrig gör!

Hoppas ni får en bra vecka, och för alla finska ungdomar önskar jag er en "trevlig" provvecka! Kram<3

Today I have been studying like crazy, doing all sorts of assignments and also reading to some tests that I have on Tuesday/Wednesday. (If you want to know everything I wrote you can translate it, because I have to get back to the books!) Kisses<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229