Shopping + Girlsnight


Hej! Igår blev det verkligen en lyckad dag och natt! Började dagen med att vakna redan 9 och började fixa mig i ordning då vi skulle med Madde, Laura och Iva till Helsingfors och shoppa för Penkkis och Abikryssningen. Vi körde in till Itis och tog sedan metron till Helsingfors där vi gick omkring en god stund och satte oss även ner på Vapiano och åt lunch.

Klockan var ca 3 då vi åkte tillbaka till Itis och gick där omkring för att kolla om vi skulle hitta något, men istället gick vi omkring och sjöng, skrattade och dansade i butikerna så det blev inte mycket av det sista shoppandet!

Efter Itis så körde vi vidare mot Jumbo då jag skulle plocka upp pappa på flygfältet halv 8. Vi gick in och köpte lite frukt och annat som vi skulle ha med oss på kvällen i Jumbo och drog sedan till flygfältet där vi satt och lyssnade på musik och talade i bilen samt gick upp och tog varsin Starbucks innan pappa äntligen kom och vi kunde åka tillbaka till Borgå!

Vi släppte av min pappa hos oss, körde och hämtade Ida och begav oss sedan till Annie där vi skulle spendera kvällen! Vi hade massa frukter och grönsaker med dipp samt Annies kända "brookies" (såå goda btw!) och vi åt och talade hela kvällen om allt mellan himmel och jord! Verkligen såå fina flickor man har kommit väldigt nära på en kort tid!! <3

Idag får jag ser vad jag gör, men tror det blir ganska långt en Netflix dag ;)

Kram<3


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229