SAKER SOM SNURRAT I HUVUDET

Hej på er!

Har sett liknande inlägg på både Andrea Hedenstedts blogg och även på Germanottas här på Nouw och tyckt de är så roliga att läsa, varför inte pröva på själv? Ni fick av Jonathan höra att jag är en övertänkare då han beskrev mig som sambo, så nu ska ni få ta del av lite olika funderingar jag haft senaste dagarna.

1. Kollade igenom mitt Instagram flöde för nån dag sedan och märkte att på typ 99% av mina bilder så ler jag med min mun öppen, något jag alltid gör då bild ska tas då jag själv inte gillar hur jag ser ut med "seriöst ansikte". Ni skulle se min passbild..fotografen fick säga åt mig att se lite surare ut då jag bara log på som vanligt haha.

2. Mitt gamla "barndoms hem" är faktiskt till salu märkte jag här en dag då jag för skojs skull skrollade igenom lite på Oikotie. I detta radhus komplex bodde jag i kanske 5 år (?) sedan dagis-/förskoleålder och har så himla mycket fina minnen härifrån, jag verkligen älskade att växa upp här och är glad över att jag gjort det! Även här som jag fick mina första bästa kompisar och blev bekant med Borgå, innan så bodde vi nämligen i Helsingfors. HÄR hittar ni annonsen ;)

3. Jag är en person som ÄLSKAR att planera, men på senaste tiden så har detta lite försvunnit och börjat fokusera på att leva mer i nuet. Tycker jag så ofta gått och stressat över jobb, hus, vuxen ålder osv. istället för att bara njuta av allt fint jag har i mitt liv nu. Allt detta är ännu så långt borta och finns massor jag vill göra innan jag kommer "settle down" så varför oroa sig nu, allt kan hända!

4. Det är såå kort tid innan vi åker till Dubai nu och denna resa kommer så otroligt passligt! Vi har båda längtat efter att få göra något (annat än det vardagliga) tillsammans och att få resa iväg bara på tumis, till ett för båda helt nytt ställe är något jag längtat såå mycket till!

5. Finns det något värre än att ha torra/spruckna läppar? För en typ vecka sedan så levde jag med Bephanten i handen konstant och hatar verkligen då det alltid till vintern dyker upp. Man uppskattar verkligen inte sina "friska läppar" tills man sitter där med spruckna..så himla oskönt!

6. Skulle göra en "Christmas tag" här en kväll innan jul till bloggen, men då jag skulle svara på frågorna så märkte jag hur "o-jul" människa jag faktiskt är. Valet mellan lussebullar eller pepparkakor blev ingendera, valet mellan julskinka och lådor blev ingendera och frågan mellan skummtomtar och knäck blev ingendera..En tös som helt tydligen inte blivit förtrollad av vad julbordet har att erbjuda!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229