Riga day 4


Hela dagen började med att jag åt morgonmål på hotellet och tog sedan en taxi med en av pojkarnas mamma in till arenan där de skulle spela turneringens sista matcher. Vår taxikusk var helt galen och båda var vi glada att ha kommit i liv fram till matcherna!!Nicke och hans lag spelade två matcher idag, varav de tyvärr förlorade båda! Dock placerade de sig på 12 plats av 26 lag och då ingen förväntat sig att de skulle ta sig så långt så var de och vi nöjda med placeringen! Laget har en så sjukt bra laganda så det var faktist roligt att se dem spela då de stöttar varann hela spelet igenom!


Efter matcherna åkte jag och samma mamma jag kom till matcherna med till ett shoppingcenter med hennes dotter och kollade i någon timme och begav oss sedan därifrån till hotellet där jag sedan läste en stund samt var och kolla in hotellet lite :)


Medan jag var på hotellet var mamma och Nicke på avslutningsceremonin, så då de kom tillbaka så gick vi med en pappa och hans son till samma italienska restaurang där vi åt på torsda (?). Åt pizza denna gång,och gott var det! Efter maten så gick vi snabbt via butiken och har nu börjat packa då vi ska hem imoron.


Hoppas ni gillat dessa inlägg med mobilbilder och updates från min korta resa! Ni får gilla om ni vill se mer och ska nästa gång försöka ta med kameran då jag blivit såå dålig på att bära med den!

Kram<3


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229