Q&A del 1

Värsta fashion crime? - Jag har några, men min absolut värsta är sandaler med strumpor på pojkar, och på flickor så tycker jag att det inte ser så fint då någon bär en topp som är så genomskinlig att man kan se den neonfärgade eller mönstrade BHn igenom.

Ett plagg du kan matcha me allt? - I min garderob så är det nog mina leggings från ZARA som ni sett en massa gånger, eftersom de är så sköna och eftersom de inte ser ut som vanliga leggings, utan har det där lilla extra! Men för övrigt så tycker jag att en helt basic lös svart/vit skjorta går att matcha med alltmöjligt! :)

En kändis som alltid sminkar sig fint? Enligt mig är det helt klart Lily Collins. Hon har en signatur look med sina snygga mörka ögonbryn, och hon ser ärligt ut bra i all smink. Jag har på sistone älskat mörka ögonbryn, och speciellt då man bär mörkröda läppar så ser det himla snyggt ut! (Hennes hårlängd är även något jag skulle vilja pröva mig på, men i så fall först till nästa sommar! Vad tycker ni?)

Vad önskar du dig till julen? - Jag har faktiskt inte tänkt så mycket på den saken ännu, men det jag ofta önskar är pengar (så jag kan handla under julrean), sockor och småsaker till mitt rum (ska snart måla bort den svarta tapeten och göra väggen vit och ha roseguld och vitt tema!!). Sen gillar jag även att bli överraskad, så önskar mig oftast inte så mycket till julklapp, det håller uppe spänningen. 

Bästar vloggare/ytbers? - Jag följer en massa olika youtubers, och för mig är de roligare att följa dem än vanliga bloggare, eftersom de blir mer personliga med sina följare. Till mina favoriter hör @beyondbeautystar från USA och @zoella från UK. Sen i vloggväg så är det nog mest zoellas vloggs som jag kollar på, mest för att hon ständigt lägger upp vloggs! Youtubers har varit min största inspirationskälla då det kommer till mode och skönhet, och utan deras hjälp med att lära en att göra en perfekt smokey eye eller hur man stylar en hatt, skulle jag nog inte skriva denna blogg, och inte heller vara så intresserad av allt detta som jag är idag! 

Tipsa om några bloggar du läser!:) - Jag läser ganska få bloggar, vilket kanske kan verka konstigt, men så är det. Jag läser såklart alla mina vänners bloggar, och några andra, som bl.a. Angelica Blick, Kenza, Fanny Staaf, Mikuta och Kayture.

Vad har du tänkt börja studera efter gymnasiet? - Jag har INGENANING, och det är helt hemskt! Jag gillar att planera och veta saker i tid, och att inte veta är inte roligt alls! Har lite olika alternativ som skulle vara najs, som nåt inom PR, utbildning innom marknadsföring och ekonomi eller sedan en utbildning som skulle ta mig utomlands, alltså nåt internationellt! ;) Det jag är säker på är att jag kommer resa och studera utomlands efter gymnasiet, och jag vill se världen och inte begränsa mig till Norden.

Favvo parfym? - Min absolut favorit parfym är den jag bloggat om ( MA VIE pour femme - Hugo Boss) och jag älskar fortfarande den!! Den är perfekt blandning av fruktig och kvinlig, och passar mig perfekt!

Hur ofta tränar du? - Jag har på sistone varit väldigt lat och inte alls tränat så ofta, men nu förra veckan var jag 3 gånger till Lady Line och ”puntta” med mamma, och det kändes helt super, så kort ska det bli!! Jag har tänkt hyra kort så jag inte behöver skriva 2 års kontrakt, såå nu ska jag alltså börja träna, så kan jag blogga lite om det bara jag kommit in i det!

Vikt/Längd? - Jag kan säga så mycket att jag är 172-173cm lång, men vikten håller jag till mig själv! 

Hur nöjd är du med dig själv från skalan 1-10, varför? - Jag tycker att alla människor borde kunna vara nöjd med sig själv, och kunna gilla hur man ser ut och vara stolt över det man har! Jag kan inte säga att jag är på 10 eller heller 8 då det kommer till att vara nöjd med mig själv, eftersom det såklart finns delar jag är mindre nöjd med, men bara man lär sig att leva med det så är allt bra! ;) (vet inte direkt nån nummer!)

Vad vill du jobba med? - Jag vill omsagt jobba internationellt, och något jag funderat på som jag tycker skulle vara intressant skulle vara internationell inköpare för ett stort företag som t.ex. H&M. Då får man resa och jobba på kontor över hela världen, och det låter som ett yrke som skulle passa mig bra! (+ att jag skulle få jobba med kläder!)

Hurdan är din skola? - Min skola är superbra! Tycker hela skolan har bra samhörighet och man behöver inte vara rädd för att tala med någon alls! Vi är inte heller så himla många, vilket gör att man nästan känner alla, vilket är helt najs! Även det här året då jag blivit tutor, så har man fått göra lite vid sidan om skolan, något jag verkligen tycker har varit roligt!

Tycker du om sushi? - Nej, jag åt det på Siljabåten med min kusin Malin, och jag höll på att börja spy! Det var troligen sjögräset som inte riktig var i min smak..:(


Här blev nu första delen av mitt frågeinlägg. Kameran har varit ur laddning, och kan inte hitta batteriet, så det blev inte några självtagna bilder denna gång, men ska försöka ta mer under del 2! Vet inte när jag lägger upp min nästa del, men så snart jag svarat på alla och fått taget lite biler så kommer jag posta det! ;)

Kram<3

Gillar

Kommentarer

malinpakarinen
malinpakarinen,
heej sushi e ju helt bäst;) vi borde ses nåndag!! typ ta en shoppingdag i stan eller nåt:)
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229