Q&A - Answers

Planer efter gymnasiet?

- Jag vill bort från Finland, helst till Sverige, England eller t.o.m. USA passar för mig, och har inte rädsla av att måsta bo ensam. Jag skulle nog helst vilja studera marknadsföring eller Kommunikation & IT och sedan bli t.ex. PR eller Social media Manager eller nåt innom mode branshen. Låter som ett yrke som skulle passa mig då man får jobba med människor och kan syssla med sociala medier och tror inte jag skulle ha tråkigt resten av mitt liv! Att resa efter gymnasiet skulle vara himla coolt, men pengar behövs till studier om jag åker utanför EU så där sätter de keppar i hjulet för mig!

Favoritämne i skolan?

- Jag är en sån person som gillar ämnen jag har bra i (kan ju också vara för att jag genuint är intresserad av ämnet) och bland dessa hör Modersmål, Geografi, Historia och Matematik. Hissa har jag tyckt om sedan lågstadiet, medans Matematik t.ex. först börja intressera under gymnasiet!

Skulle du kunna göra ett inlägg om hur du redigerar dina Instagram bilder?

- Jag har ganska nyligen gjort ett sådant inlägg som du hittar HÄR! Min redigering har inte ändrats såpass mycket sedan jag lade upp de inlägget så du har nog nytta av det om du är intresserad!

Favoritmat (x2) ?

- Min favoritmat är lite konstig kanske, men det är mammas Tonfisk cannelloni (aahh, det vattnas i munnen bara jag tänker på dem!). Sen gillar jag också Tortilla, Rött kött och WOK. Jag har aldrig gillat taditionella maträtter som t.ex. Makaronilåda, köttsoppa och köttbullar utan utländsk och en aning kryddig mat är mer min smak!

Om du skulle få designa en garderob för någon: vem skulle det vara & hurdana kläder skulle du designa?

- Skulle nog välja någon av Jenner barnen ( Kylie eller Kendall ) och skulle designa lite samma stils kläder som de redan bär! Kylie speciellt har en himla cool personlighet och hennes stil är lika cool så skulle vara roligt att få styla henne :) Sen skulle nog Khloe Kardashians sko och klädes garderob vara rolig att designa då hon har en massa snygga kläder och även hon har en cool stil som står ut i mängden!

Fashion-crime?

- I think the biggest fashion crime is to wear clothes that don`t fit, so either clothes that are too small or to big for you. You should measure your body and try to find pieces that fit you and look good! Otherwise i think socks with sandals are not very attractive..

Favorit blogginlägg att lägga upp?

- Tror nog det är outfits som man är nöjd med! Speciellt då jag och Mirella är och ta bilder och det är fint ljus och bilderna blir bra. Då är det både roligt att redigera bilderna och sedan publicera inlägget. Sedan är även mer "tidskrävande" inlägg roliga, t.ex. mitt juice inlägg (som tog 1,5h att göra puh). Då man får planera, fota och redigera inlägg man är nöjd med är helt enkelt de bästa inläggen!

Är du nära med din familj?

- Ja, nog tycker jag att vi är nära! Vi har alltid varit tajta och gjort saker tillsammans. Min syster speciellt har jag alltid varit väldigt nära med. Dock är jag lite av ett svart får i min familj då hela min familj är väldigt sportiga och intresserade av innebandy, nåt jag inte alls har nåt stort intresse av. Så medan jag vill jobba innom mode och har gått konstskola i 8 år så har resten av familjen tränar och spelar drömmar :D

Favorite holiday?

- I loove every holiday because they all have something special about them so this is a very hard question, but I think will have to say Christmas just because you get to spend a lot of time with your loved ones and eat a bunch of food!

Hur hittar du inspiration till dina inlägg?

- Det beror lite på! Då jag gör ett "min dag" inlägg så behövs ingen inspiration utan man måste istället ha ett killer minne, men till t.ex. outfitbilder så hittar jag inspiration på bloggar största delen men också genom Instagram. Sen är det kanske för speciellt outfitbilder bra att söka inspiration före man ska och shoppa, eftersom de inte lönar sig att kolla inspiration om man inte har nåt liknande man kan lägga ihop en outfit av!


Här är nu svar på de frågorna jag fick och hoppas de svarade på några av era frågor! Kram<3

Here are some answers to your questions! Kisses<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229