ÖNSKEINLÄGG - INREDNING

Hej fina ni!

Något som alltid varit ett stort intresse och något som bara växer dag för dag är drömmen om att en dag få inreda något eget, lägenhet eller hus. Såklart man har lägenhet nu man alltid kan piffa till, men känns väl ändå inte riktigt på samma vis då man t.ex. här inte kan måla om eller renovera nåt desto mer, något jag är såå ivrig på.

Som jag sagt innan i mitt "framtids-önskeinlägg" så är drömhuset nog ett hus i stan men med stor gård. Kan såklart tänka mig bo lite utanför stan för att få gården, något jag verkligen är största måstet, var ska ens barn annars springa runt? Nyrenoverat vore såklart drömmen och ett helt nytt även bättre. Vill gärna bo med en väldigt öppen planlösning, utan extra mycket rumsindelning och fönstren får gärna vara stora då det inte finns något vackrare än naturligt ljus.

Tror dock att husdrömmen får vänta lite än, nästa ställe vi kommer flytta till är nog säkert en ny lägenhet och då vill jag verkligen försöka hitta något lite större, fräscht och stilrent. En bra bas är något jag strävar efter då vi letat lägenhet innan och tänker fortsätta i samma stil. Hur fint det än är med färg på väggarna så är nog lägenhet i vitt det mest praktiska innan man sen får renovera och ändra om som man vill.

Något som jag även på senaste tiden skulle vilja kunna anse vara ett måste (förutom de vanliga) i den nya lägenheten är att köket helst ska vara fixat. Jag spenderar mycket tid i köket och vi älskar att göra mat tillsammans, men vårt kök är helt för trångt för oss båda så det hoppas jag verkligen vi kan ta i beaktning vid nästa flytt. På senaste tiden har svarta och gråa kök fallit mig helt i smaken, men kan nöja mig med mindre extremt tills jag sedan kan designa från scratch ;)

Som färgskala har jag på senaste tiden varit otroligt insatt i blandning av mörka och ljusa färger. Mörkgrått och rustikrosa blandat med ljusa och öppna ytor samt inslag av marmor, grönväxter och massor av varma och mörkare färger i sovrum/kontor men sedan ha ljusa all-rum med små detaljer i färg. Stora lister i taket, inbyggda bokhyllor i vardagsrum och kontor samt ett gigantiskt matsalsbord där man kan ordna stora middagsbjudningar kring. Hur lyxigt låter inte detta??

Tycker alla bilder löper i en röd tråd och ganska bra kan man se hur jag tänker mig inför framtiden. Min smak ändrar konstant och kan nästan säga med 100% säkerhet att jag kommer ändra mig massor med gånger innan jag till slut ”måste” välja något slutligt. Viktigaste är nog ändå människorna som bor i huset/lägenheten och att fylla ens hem med minnen och glada stunder. Kan under dagarna gå och drömma om middagsbjudningar och roliga kvällar med vänner, att alla får plats och kan umgås tillsammans, något jag vill att ska vara en prioritering vid husköp!

Kram<3

Gillar

Kommentarer

Emellie_Larsso
Emellie_Larsso,
Så härliga bilder, vill också renovera och fixa till hemma hos mig. Men får ju inte göra det som är väldigt synd! nouw.com/emellie_larsso
stylia
stylia,
Ja visst är de fint😍Kram!nouw.com/stylia
Emma Engström
Emma Engström,
Det är sjukt vad mycket fint det finns, vore ju dröm att ha den här inredningen! <3nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229