NYE 2018

Hej på er!

På söndagen var det som sagt nyår och såklart skulle det firas med buller och bång. Dagen drog dock igång med sjukstuga då Jonathan inte kände sig så värst bra så fick agera sjuksköterska samt överösa honom med kärlek vilket tycktes ha hjälpt då han senare mådde betydligt mycket bättre ;) En sväng via honom där jag sminkade mig hann vi med och sen tillbaka hem till mig för att fixa i ordning för kvällens hemmafest.

På schemat för nyårsnatten stod alltså hemmafest hos mig med ca 20-30 vänner. Vi drog dock igång kvällen endast med flickorna då vi körde på vår secret santa. Jag var secret santa åt Iva i år och hon fick lite smått jag tror hon gillade, medan jag själv fick ett skitsnyggt telefonskal från Ideal of Sweden av Madde som var min secret santa!

Då vi var klara med vår secret santa så börja resten så småningom dyka upp och kvällen drog igång med drickande, beerpongspel, dansande och bara massa prat med vänner man ej sett på en tid!

Vid tolvslaget så drog vi sen alla ut på bakgården med sprakastickorna i högsta hugg. Vi räknade ner det nya året, kollade på Daniels fina raketshow och blev sedan en massa kramande samt nyårspuss med snyggaste killen. Just som det ska vara på nyåret, ens allra bästa vänner samlade och lyckliga. Vi fortsatte sedan de första timmarna av 2018 med att dansa, dricka, sjunga och bara umgås allihopa.

Var så roligt att ha alla vänner samlade på ett ställe och minns verkligen inte senast jag hade en såhär rolig kväll! Hemmafest slår verkligen baren alla dagar i veckan enligt mig och kunde nog inte ha avslutat 2017 på ett bättre sätt.

Jag hoppas att ni fick fira in det nya året på ett härligt sätt och hade en rolig kväll vad ni än sysslade med.

Kram<3

Gillar

Kommentarer

JenniferIgnatius
JenniferIgnatius,
Hemmafest är ju bäst! ps. så fina ni alla flickor var <3 nouw.com/jenniferignatius
stylia
stylia,
De är det verkligen, tack fina du❣️nouw.com/stylia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229