NYE 2017


Hej alla fina och Gott Nytt år! Spenderade verkligen lördagen på bästa sätt med alla mina fina vänner och pojkvän! Nyåret har jag aldrig egentligen tyckt är så speciellt, men alltid roligt med lite planer och fest ;)

Nyårs programmet drog igång då jag träffade upp Madde & Laura i stan för att köpa det sista vi skulle ha för kvällen och åkte sedan på bandy match där vi även mötte upp Iva. Där stod vi på läktaren, talandes och hejandes tills vi fått nog och drog åt varsitt håll. Lite senare kom Madde hit och fixade sig och båda for vi sen till Ida där alla flickorna skulle samlas för middag!

Där satt vi i Idas källare vid fint dukat bord och åt massa gott, drack, talade och skrattade tills vi sen delade på oss och drog vidare till lite olika ställen.Iva, Madde, Annie och jag åkte efter Idas vidare till Dena där pojkarna höll hus för att fortsätta kvällen och grunda ytterligare innan vi sen alla (på lite olika sätt) tog oss till baren. Hade redan varit och ta leima tidigare under kvällen så köade inte ens en minut in vilket var så himla skönt! Vid tolvslaget var vi alla vänner samlade vid ett bord i baren och kramades och önskade varann gott nytt år, varefter vi fortsatte med dansdansdans! Baren var (konstigt nog) väldigt bra den kvällen med inte för mycket trängsel och bra musik vi kunde dansa till!

Då klockan slog 3 så bestämde vi oss med Jonathan för att vi haft tillräckligt roligt för den här kvällen. Tillsammans vinglade vi över och köpte lite nattmat åt oss och tog sedan taxin hem där vi satt och åt och pratade tills ögonlocken knappt hölls öppen!


Gårdagen spenderade vi tillsammans med krabbis och en massa sovande och filmtittande. Sjöng även upp min bror som hade födelsedag, åt hamburgar middag hos oss och drog sedan till Jonathan för att packa ihop allt han skulle ha med sig in till milin och avslutade kvällen med film och mys, behövligt då vi inte kommer ses på en stund!

Var verkligen ett lyckat nyår och en bra start på 2017! Kram<3


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229