NYE

Hej allihopa, och gott nytt år!! 2015 kommer nog bli ett bra år ;) Gårdagen var en av de bästa kvällarna på länge!! Vi fick kusinerna hit ca 6, och så blev det traditionell nyårsmiddag, och här ovan ser ni hur förrätten såg ut, hur gott som helst! :D Vi tog såklart även lite selfies och snappade med en massa människor, ni kan snappa mig på @jessicaaaws ;);)

Då vi ätit klart så blev det ganska tråkigt så vi ringde lite vänner och bestämde oss för att träffa folk på torget. Sista bussen hade redan gått, så vi fick gå ner, somtur var det ganska fint väder, så no hätä! Lämnade av Annie och Micki på torget, och gick sedan för att träffa mina vänner. Vi träffades och gick sedan mot torget där man fick syn på en massa människor och fick gå omkring och hälsa och kramas ;) Vi stod där till ca halv ett, och så tog vi taxin hem då skorna var dyngsura och händerna kalla! Har tyvärr iinga bilder därifrån, men roligt var det ;)

Då vi kom hem så drack vi lite champagne och så togs det lite bilder, och då de åkt hem så tog det en stund innan man kunde somna, men vid 4 var jag i sängs! Hoppas ni också hade en bra kväll igår, och att ni firade in det nya året med de bästa människorna ;) Kram<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229