NY VECKA - BESÖK OCH MATLAGNING

Hej fina ni!

Hittat hem till Stockholm igen efter en riktigt härlig helg hemma. Jag har fått umgås med min älskade familj, underbara vänner och fina svärfamilj och har blivit bortskämd med god mat och fina frågor om hur allting är här i Sverige! Fina fina ni <3

Nu har en ny vecka dragit igång och efter två veckor av extra program och kortare veckor så är jag nu mer än redo på att dra igång min "vanliga vardag" här och pusha allt jag har in i de sista, för nu är det fan inte länge kvar tills Finland åter kallar. Idag har dagen börjat med jobb och därefter fortsatt med att möta upp min kusin och vi drog via butiken hem och har nu ätit middag i form av tortelloni med tomatsås och fetaost röra, mums! Nu kommer kvällen avslutas med film och ansiktsmasker ;)

Resten av veckan är för min del helt oplanerad så ska verkligen satsa på att komma tillbaka in i träningen och även äta gott. Varit så otroligt okreativ då det kommit till matlagning här i Stockholm då allt är dyrt och budgeten inte är alltför hög, men nu har jag handlat (relativt billigt) massa goda ingredienser för matlådor och är taggad på att fixa till lite godare mat denna vecka!

Kram<3

Gillar

Kommentarer

disa svensson
disa svensson,
Hej!
Julklappstips från en fattig student <3
Jag handlar från butiker via: www.refunder.se/b/Spara50
Dessa är mina favoritbutiker

Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

Lyko:
https://referme.to/9vACAmo
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229