NY HUDVÅRD

Inlägget är inget samarbete!

Hej fina ni!

En riktigt grå och ruskig dag idag, har varit så fint väder nu och då så dessa gråa dagar känns då ännu tyngre.

Idag har jag haft lite inplanerat, men fick allt gjort snabbare än planerat så hade väl bra schemalagt allt ;) Drog igång dagen med skolpresentation som gick riktigt bra och traskade sedan hem, åt lunch och gick in mot stan för att hitta födis present åt min pappa som fyller 50 år idag! Veckoslutet ska vi fira honom och fick tag på en sviinbra present vi ska ge honom så nu är vi riktigt nöjda!

Väl i stan så gick jag in via apoteket, har slut på all ansiktsrengöring och ville pröva något nytt, rengörings produkter i allmänhet är något jag älskar att pröva på! Denna gång fick två av ACO Pure glow produkterna komma med hem då jag hört mycket bra om dem.

Jag har som jag skrivit innan prövat på ACO Face clean lotion för normal hy men har verkligen inte gillat den, tar otroligt dåligt bort mitt smink och känner inte alls att den rengör. Delade dessa åsikter med tjejen i butiken och hon sa att dessa definitivt skulle fungera bättre, så nu är jag otroligt taggad på ikväll då jag får pröva på dem ;) Älskar alla produkter som ger ett fint glow och stort plus är även att dessa doftar alldeles underbart!

Kram<3

Gillar

Kommentarer

Mandii
Mandii,
Älskar Aco och använder deras cleansing foam och day creme😍 Cleansing foamen tar superbra bort smink och jag använder den varje kväll fastän jag int haft smink under dagen. Dock tycker jag att dag krämen är väldigt liten(50ml) o tar snabbt slut så hamnar köpa ny ganska ofta... Vet int om det är jag som använder för mycket på en gång😅nouw.com/mandii
stylia
stylia,
Jaa har hört massa bra om produkterna😍 Måste pröva på lite nu när allt man haft e slut! Haha, har samma problem med alla krämer, bästa som finns😂😍nouw.com/stylia
Nata
Nata,
Acos face scrub är även riktigt bra då den innehåller mycket korn som exfolierar! 😊nouw.com/nata
stylia
stylia,
Ooh tack för tipset, måste pröva på😉😍 Kram! nouw.com/stylia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229