NU ÄR VÄL JULLOVET SLUT?

Vi fortsätter på den suddiga linjen haha, fotografen hade svårt att hålla kameran stadig ;)

Hej!

Nu var det igen ett bra tag sedan sist. Hur jag än vill komma tillbaka in i mitt vardags-bloggande så tycks det inte bara bli av. Att läsa längre och mer innehållsrika blogginlägg har blivit min favoritsyssla och är väl därför bloggen ekar tom nu som då.

Nu känner jag ändå att "jullovet" officiellt har tagit slut. Alla mina vänner börjar åka tillbaka till studieorter och kommer nu sitta med kandin och tentor framför sig (STOR klapp på axeln till er alla!!) och efter en relativt lyckad arbetsintervju idag så är jag en aning tudelad gällande min vår, men inom någon dag ska allting nog falla på plats och sedan kommer vardagen rulla på som vanligt. Tänk, att man faktiskt har saknat att vakna tidigt, jobba en hel dag och sedan äta, träna och sova. Jag lever verkligen för rutiner och känner alltid att jag kommer en aning ur balans när långa ledigheter slår till. Nu är jag redo att ge mitt allt denna vår och sedan (hoppeligen) få njuta av varma dagar under sommaren och såklart även härliga helger nu i vår.

Idag har även Jonathan åkt tillbaka till Tyskland och som vanligt känns det otroligt tungt, speciellt nu då han varit hemma ett bra tag. I tårar körde jag hem från hans familj idag efter att jag sagt hejdå och har sedan dess känt ett otroligt tryck i hela kroppen, nästan som att jag mår lite illa. Mitt hjärta gör väl ont, hur töntigt det än låter. Vi kommer förhoppningsvis ses mycket denna vår, både där och här, samt att vi även konstaterade att vi snart redan är halvvägs, HUR GALET??

Jag ser nu framför mig en rutinfylld och relativt lugn vår. En vår jag vill spendera mycket kvalitetstid med mina vänner, min familj, på jobb och med mitt välmående. Att göra saker man mår extra bra av och även kanske pröva på något nytt? Mitt årshoroskop löd i korthet: Njut av allt du tar dig för, selflove rakt igenom! Det ska jag hålla bakom örat genom alla tuffa stunder och nu även glömma alla bekymmer, tvätta mig och sedan spendera kvällen i sängen med Netflix och ansiktsmask.

Kram<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229