NOVEMBER & HELG FYLLD AV KÄRLEK

Hej fina ni!

Nu var det några dagar sen sist. Jag har haft en alldeles underbar helg borta i Tyskland och kände nog imorse att jag inte alls var redo för vardagen, vill fortsätta leva i kärleksbubblan och inte ha några måsten alls.

Ända från att jag landade på torsdag tills de sista timmarna på söndag hade vi inga måsten. Vi gick omkring och utforskade områden, både där Jonathan bor samt även i München, vi har träffat hans studiekompisar på drinkar, ätit middagar på mysiga restauranger och konstaterade båda att vi nog druckit en överdrivet stor mängd tysk öl, något som såklart hör till ;) Vi har kollat på ishockey vilket bestämdes lite spontant men slutade med att vara helgens höjdpunkt, har pratat om livet och jag har skrattat så mycket att tårarna sprutat.

Exakt så som jag förväntat mig att denna helg skulle vara helt enkelt.

Igår kramades vi på tågstationen och så blev det hejdå för en tid framåt. Medans jag sedan sitter på tåget påväg mot flygfältet hör jag låten Raging av Kygo börja spela i mina hörlurar, en sång jag alltid kopplat till vårt förhållande då den släpptes samma vecka som vi blev tillsammans på våren 2016 och som utan större tanke över lyrics blivit en av "våra sånger". Sången börjar spela och det låter såhär:

Standing in the cold in the frozen wind. I'm leaving you behind but it's not the end. No, no, no. Walking on a plane as I hold my breath. It's gonna be weeks till I breathe again. No, no, no. I know that you hate it. And I hate it. Just as much as you. But if you can brave it. I can brave it. Brave it all for you

Jag lyssnade och satt sedan där och log medans tårar rann. Jag har lyssnat på låten säkert tusen gånger men nog aldrig lyssnat "på riktigt". Kygo fångade känslan av att lämna något man älskar bakom för att sedan fortsätta leva på olika håll och den texten kände jag nu igen mig i och där satt jag sedan, översvämmad av känslor.

Hur går det annars då?

Jag mår så jävla bra just nu, min praktik har gått så himla bra (och fort) och jag har fått vara med om SÅ mycket häftiga saker på bara några månader. Jag har träffat nya härliga människor i samband med jobbet och hur jobbigt det än känns med distans ibland så är helger som denna så otroligt viktiga. Helger då vi går hand i hand genom gator, pratar och skrattar. Utforskar nya ställen och pussas och kramas som om vi vore nykära. Jag saknar honom varje dag men känner nu då jag i mig själv mår extra bra att jag nog kommer klara mig. Vi kommer ses till jul och innan dess vill jag fortsätta ha de bra och bara njuta <3

Nu hoppas jag också att ni hittar det där lilla i vardagen som gör allting lite bättre på gråa dagar. Har du haft en dålig dag på jobbet, boka in en AW med din bästis, har ett prov inte gått som du trott, klappa dig själv på axeln för att du ändå tog tid och läste på trots att de inte räckte hela vägen och går du igenom något svårt ring någon som alltid vill lyssna. De är så himla viktigt nu kring denna dystra tid att man verkligen ser allt det fina i livet och helt enkelt motarbetar de deppiga tankarna som nog lätt kan dyka upp just nu. Mitt horoskop löd att denna månad för min del kommer vara en månad fylld av ångest, så mitt mål denna månad blir helt enkelt att bevisa mitt horoskop fel.

November, jag är SÅ redo för dig!

Kram<3

Märker nu att det ser ut som att jag endast bär samma outfit hela helgen haha, nej jag böt faktiskt om men mina ombyten hamnade tydligen inte med på bild ;)

Gillar

Kommentarer

ivaolivia
ivaolivia,
AdlerMia
AdlerMia,
Åh så mysigt, så glad för din skull! nouw.com/adlermia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229