”NEW YEAR NEW ME”

1. Om du kunde se tillbaka på ett minne från förra året som du önskar att du skulle kunna återuppleva, vad skulle det vara?

- Guud en helt för svår fråga, hände så mycket roligt så kan inte välja! Firade nyår med alla mina bästa vänner, Jonathan ryckte in, vi brunchade och festade med flickorna, Micki dansade gamlas, jag skrev inträdesprov och kom in! Jag avslutade mitt mellanårs jobb på kvarnbackens skola, fick se min fina kusin Anastasia ta studenten i Sverige, firade midsommar hos mig med hela gänget, åkte till Magaluf med mina bästisar, flyttade till Åbo, började studera, hade årsfest och sillis och fick även uppleva min första Glöggrunda! Huuur ska man kunna välja en händelse??

2. Vad var ett nyårslöfte som du uppnådde?

- Jag brukar sällan sätta nyårslöften då jag inte vill göra mig själv missnöjd i slutet av året ifall jag inte klarar av dem, men skrev faktiskt ner några förra året och kan väl säga att största delen har klarats av ;)

3. 3 ord som beskriver ditt 2017?

- Glädje, kärlek och vänskap

4. Bästa musikrelaterade skapelse / inspiration förra året av en konstnär enligt din åsikt?

- En fint ställd fråga som antagligen lyder "vad var din favoritlåt under 2017?". Skulle säga att de sångerna jag lyssnat sönder i år är More than you know (Axwell&Ingrosso), Symphony (Zara Larsson), Alone (Alan Walker), Scared to be lonely (Martin Garrix) och Paris (Chainsmokers).

5. Något du ser fram emot under 2018?

- Satt en stund och funderade på denna, men kan konstigt nog inte komma på något extra jag väntar på. Såklart min systers student, sommarlovet och att sen dra igång ens huvudämnes studier, men anors vet jag inte riktigt vad det nya året bär med sig, men väntar med spänning på att få veta ;)

6. Vad lärde du dig under förra året?

- Tror min största lärdom nog var att man måste jobba hårt för att klara saker och ting. Något jag nog vetat innan men som detta år verkligen visade sig i mitt liv. Jobbade hårt på lågstadiet, läste på inträdesprov alla dagar och nu då man börjat studera även läser dagligen på olika kurser. Man måste helt enkelt jobba hårt för att lyckas!

7. Vilket klädesplagg bar du mest under 2017?

- Skulle nog säga att det är mina good old Zara leggings som jag väldigt ofta bär. De är i tjockare material så fungerar bra som byxor, sitter väldigt skönt och bra samt blir heller inte grådaskiga då man tvättar dem, bästa combon!

8. Om du måste summera upp hela förra året med ett ord, vilket ord skulle det såfall vara?

- Galetroligtmenävenmassoravstress

9. Vad hoppas du få mer av år 2018?

- Jag vill ha mer av allt, mer kärlek, mer roliga äventyr med vännerna och hinna se min familj massor.

10. Vad hoppas du få mindre av år 2018?

- Mindre stress och mindre dagar med dåligt väder (omöjlig tanke då man lever i Finland..)

11. Bästa filmen du såg förra året?

- Var och såg filmen "Hacksaw Ridge" på bio med Jonathan då den kom ut och konstaterade efter den att jag fått en ny favoritfilm, så den blir en ganska självklar vinnare!

12. Vilka är dina nyårslöften inför 2018?

- Som alltid kommer jag väl ha löften som "träna flitigt", "jobba hårt med skolan" och "satsa 100% på bloggen", men ska även försöka komma på några personliga löften som jag under året kan arbeta mot ;)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229