MYSIG DAG I TALLIN

Hej på er!

Gårdagen blev över alla förväntningar! Vi hade det så otroligt mysigt och var såå roligt att få spendera lite tid bara med Jennifer, världens härligaste sister-in-law ;)

Vi började resan med en riktigt gungig båtresa, men gjorde det bästa av situationen och spelade kort samt åt lite smått. Väl framme i Tallin så drog vi rakt till julmarknaden där vi möttes av världens härligaste stämning!! Julbelysning, stor gran, julmusik och massa härliga stånd som sålde juldekorationer och glögg! Vi tog bilder, drack glögg och bara njöt samt kunde inte förstå hur bra stämningen var, nu om nånsin har man fått julfiilis!!

Då vi strosat omkring en timme eller två så började vi röra oss mot ett shoppingcenter nära hamnen där Jennifer fick köpt lite julklappar och jag fick med mig lite skumppa och en present till kvällens 50 års kalas! Väl klara med shoppingen så kallade båten, världens godaste buffet och maassa prat! Får göra denna resa till vår lilla tradition ;)

Väl hemma så fick jag snabbt byta om och drog sedan på Jonathans kompis pappas 50 års kalas, haha så krångligt! Där blev det dans och prat med bekanta innan jag körde killarna till baren och själv kom hem. Var säkert så taggad efter dagens program och kunde inte somna så kollade serie och slutade med att jag hämtade Jonathan från baren.

Kram<3

Gillar

Kommentarer

Danielaikaheimo
Danielaikaheimo,
Underbara bilder, riktigt julstämning där 😊nouw.com/danielaikaheimo
stylia
stylia,
Ja de var det verkligen😍nouw.com/stylia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229