MY DAY SO FAR

1/2 : Vi åkte till bibban på morgonen, då Niklas skulle låna böcker! Det var mening att jag skulle till skatteverket och ta ut mitt nya skattekort, men de hade stängt redan 12!! så det blev inget av det! :( Jag som inte typ läser böcker alls lånade lite Seventeen tidningar som jag kan läsa då vi är på stranden. 

Då jag kom hem så kollade jag på lite hälsosamma recept och träningsvideor på youtube, eftersom jag tänkt börja äta lite "hälsosammare" nu när skolan börjar. Fick en massa bra inspiration därifrån, så nu är jag suuper ivrig på att börja! Har tänkt göra ett annat inlägg om det sen senare då jag kommit igång mer, för just nu är allt bara planer! ;)

3/4 : Ungefär klockan kvart i 3 så for jag med Fia och Laura till ett litet mysigt kafè som heter Rongo. Där satt vi och pratade om alltmöjligt, och det var himla  trevligt att vara reunited igen. Jag beställde en ananas och hallon smoothie som var supergod, och ska såå försöka laga den pånytt hemma! 

Nu kommer jag ta och kolla på lite Modern Family, och vid 8 kommer Fia A. hit och kolla på bilderna vi tog till hennes studentkort! Har inte sett henne sen den kvällen, så ska bli roligt att se henne igen!

Kram<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229