MITT VECKOSLUT UR MOBILEN

FREDAG - Drog igång mitt veckoslut med en promenad (för att föra lite böcker jag lånat) och passade även på att fota vid ån då där är så magiskt där då solen lyser! Älskar att ha denna promenadstig nära lägenheten och ska försöka bli bättre på att gå på promenader, är så härligt!

Vi fixade med Madde ihop varsin fruktsallad med diverse olika bär och frukter som vi sedan smaskade på då vi kollade film och efteråt även i bilen påväg hem, hälsosamt och supergott! Gick så otroligt snabbt och behändigt att komma hem då man har underbara vänner som kan skjutsa en, bussen har aldrig varit en favorit..

Träffade som sagt på kvällen upp fina Jennifer. Vi tog först varsitt glas vitt på Paahtimo och gick sedan vidare till Kliffa där vi sedan prövade på drinkarna ni ser på bilderna, så snygga och goda! Var som vanligt så mysigt att bara sitta och prata med henne, det flyter så bra på och mycket hann vi diskutera om!

LÖRDAG - Tidig morgon och båda var vi med Jonathan smått trötta så för att orka så satt vi musiken på fullt och sjöng sedan hela vägen till hallen där vi skulle kolla på min lillebrors innebandymatcher hela förmiddagen. Båda matcherna vann de med överlägsen seger och alltid roligt att se då det går bra för laget då både Nicke spelar och pappa tränar. Go PSS!

Efter matcherna drog vi till IKEA på lite lunch och glass. Inget slår väl deras hotdogs? Väl hemma så drog jag och Nicke iväg på vår kusinbarns kalas. Tösen blev 10 år och det firades med ett stort gäng släkt och vänner, alltid roligt att se alla då det blir så sällan nu då man inte bor hemma mer!

3 av 5 kakor min kusin hade fixat ihop och hon hade verkligen (som vanligt) satsat till 100% och tror inte någon av gästerna gick ifrån kalaset hungriga. Möttes även av denna vackra himmel då vi kom hem, finns verkligen inte något finare än en vacker solnedgång!

Efter den goda middagen vi blev bjudna på hemma så satte jag mig ner i soffan framför serien Elementary med ett glas rött och njöt av mitt eget (och mammas) sällskap. Har innan inte riktigt varit en "rödvinsmänniska", men nu kan jag tycka det är gott att ta ett glas i sällskap av någon. Efter nåt avsnitt så bar det av till Helsingfors för att plocka upp Jonathans föräldrar. Musiken på och vi båda sjungandes och dansandes i bilen, finns det nåt härligare?

SÖNDAG - Efter att ha sovit in länge och haft en skön morgon drog vi in till gamlastan på kaffe med Jonathan där vi satt någon timme och pratade om livet. Vädret ute har idag varit helt underbart med sol och med graderna vid nollan, så otroligt skönt!!

Den underbara söndags middagen som bestod av grillad lax, batatmos och en grönsallad, mums! Blev efter middagen dags att säga hejdå igen för en stund och bege sig hemmåt och speciellt denna tös var inte glad över det :(

Sitter nu här i soffan hemma i lägenheten och planerar min kommande vecka. Har massa roligt inplanerat och kommer även avsluta allt med Pampasveckan dit vi på torsdag kör med Jonathan, Madde och massa andra vänner och bekanta! Ååh så roligt det ska bli!! 

Kram<3

Gillar

Kommentarer

elinqvist
elinqvist,
vilka fina bilder! 😍nouw.com/elinqvist
stylia
stylia,
Tack så mycket!!😘nouw.com/stylia
marialugn
marialugn,
Så mysig du verkar vara!!nouw.com/marialugn
stylia
stylia,
Taack fina du😍nouw.com/stylia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229