MITT VECKOSLUT & GLÖGGTIPS

Hej på er!

Veckoslutet kom och for. Fredagen spenderades hos Ida med flickorna där vi blev bjudna på en riktigt god vegetarisk lasagne och sedan bytte julklappar. Fick min av Madde som jag ÄLSKADE och gav julklapp åt Iva som även verkade gilla sin ;) Vi hade det så himla mysigt och pratade om allt ifrån hundraser till lärare och trakasserier, finns inget vi inte kan tala om!

Igår så var det redovisningsplugg, besök hos Jonathans familj och bandymatch som var planerna och idag har jag (med Jonathans hjälp då de har lättare anteckningar) läst lite mer redovisning och sedan varit på min kusins kalas, hur kan han redan bli 17?? Kvällen kommer nog avslutas med middag och förhoppningsvis även bastu, i denna kyla vore det verkligen skönt!

Denna goding som ni ser på bilderna tänkte jag förresten tipsa om till er som inte ännu smakat. Jag är den som inte alls gillat glögg, men denna tyckte jag konstigt mycket om, Blossa starkvinsglögg di Limone 2018. Jag druckit förvånansvärt mycket av denna detta år, faktiskt varje gång vi kommer hem, så är du lika som jag ska du definitivt ta och smaka! Har redan beställt denna som för-drink till julafton ;)

Kram<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229