Mitt rum

Här har ni då mitt rum från min dörröppning. Det är helt passlig storlek för mig, och går i temat svart/vitt, mina favoritfärger, och jag gillar svartvita rum eftersom de oftast ser väldigt stilrena och moderna ut. Jag är dock en väldigt stökig person, så mitt rum är oftast ganska stökigt..Från höger har ni nu min säng (helt vanlig storlek), mitt skrivbord/ sminkbord, klädställning och längst till vänster har jag en vägg med klädskåp som inte syns på bilden.
Här är innehållet i min första låda, och som ni ser så har jag mitt smink här i. Jag har inte så hemskt mycket smink så allt rymms härtills här i. Längst bak har jag mina ögonskuggspaletter och andra paletter. Längst till höger har jag rouge, primer, highliters, mascaror och eyeliners, så alltså en massa extra till ansiktet. Sen har jag min "ansikts låda" där jag har mina foundations, concealers och puder. Sist ännu mina läppstift och läppomada samt ett antal läppglans.
Nästa låda innehåller lite hår och allmänna hudprodukter. Här i har jag handkräm, salva, näsdukar, borste och massa hår balsam och spray. Denna låda har sådant jag inte har i badrumsskåpet, så är därför fylld med en massa saker. (två sista lådorna är bara fyllda med skolsaker så orkade inte ta bilder på dem ;))
Sen har vi min klädställning, där jag hänger mina mest använda klädesplagg. Under den står också mina klackskor som jag inte vill att ska stå i hallen. Försöker hålla klädhängaren ganska luftig och tom så att det inte blir för fullt med kläder. Mit solhatt hänger också på sidan av ställningen, av ingen speciell orsak.
Sist har vi ännu innehållet i en av hyllorna i min garderob. Här har jag nagellack och tillbehör men också parfymer, solglasögon, smycken och telefon skal.. Har denna hylla organiserad för det mesta så att jag snabbt hittar allt. Resten av lådorna/hyllorna innehåller sånt som alla väl borde ha, kläder, pyjamas, underkläder och bälten samt väskor.
Här har ni nu då mitt "nya" rum. Jag gillar det såå, och det är helt min stil..svartvitt och modernt. Om ni har frågor om var jag fått möbler samt annat så fån ni komentera nedan och fråga!
Kram<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229