MIN VECKA

Hej på er!

MÅNDAG - Spenderade så gott som hela dagen i skolan med 2 föreläsningar och lunch där emellan med ett härligt gäng studiekompisar. Satt kvar och gjorde klart en inlämningsuppgift i skolan och väl hemma blev det handlat för veckan och tog det sedan lungt hela kvällen en lasagnemiddag och Prison Break på det.

TISDAG - Endast en spanska lektion under morgonen och på kvällen har vi bestämt träff med Madde och Claudia. Planerna är att träffas här och sedan fixa middag tillsammans, huur härligt!

ONSDAG - Party time!! Har bestämt att vi ska åka och shoppa med Jonathan då skolorna tar slut och senare kommer vi få ett gäng vänner till oss på förfest innan vi sen alla drar ut på Back to school. Förra året var detta en av mina favorit utgångar så har definitivt höga förväntningar och då så gott som alla jag känner är påväg så kan det ju inte bli annat är toppenbra!

TORSDAG - Efter en föreläsning under förmiddagen (som säkert kommer vara en aning seg efter partajandet dagen innan) så kommer vi hoppa i bilen med Madde och Jonathan och sedan styra kosan mot Helsingfors och HOV1. Vi ska gå på deras koncert med gänget på Tavastia och innan det alla äta middag tillsammans. Åhh så kul det ska bli, can`t wait!!

FREDAG - Ledig dag och har inget planerat, men skönt att bara umgås med familjen och ha en ”öppen för allt-kväll”

Kram<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229