Min valborg

Min vappen afton spenderade vi som sagt med ett stort gäng på ca 17 pers hos Krisu med vita mössorna på huvudet, leende på läpparna och med lite promille i blodet. Vi åt hemlagade hamburgare och kladdkaka med jordgubbar, sjöng svenska hits i köket för full hals och tog även lite bilder allihopa!

Vid tolv bestämde vi oss med Jonathan och Madde att dra till baren där några bekanta befann sig, men ingen hade väl där nån rikti fiilis, så via Mäkkin for vi sen istället hem och sova. Helt skönt faktist så man skulle vara lite piggare inför första maj.

Idag så vaknade vi upp till att pappa gjort första maj morgonmål/brunch och då vi väl ätit och fixat oss så drog vi till stan där vi träffade upp Jonathans familj/släkt och vänner. Skålade med skumppa, gick längs ån en stund och drog sedan och åt med Jonathans familj och familje bekanta till Rafaèls. Åt en väldigt god hamburgare och njöt av gott sällskap!

Efter maten så satte vi oss ner på terassen en stund med ett gäng vänner och talade tills det var dags att få hem Jonathan då han skulle in idag igen. Nu ska jag resten av kvällen bara ta det lugnt, läsa igenom bloggar, kolla serie och bada bastu!

Kram<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229