MIN VALBORG 2019

Hej fina ni!

Åhh vilken rolig vappen och 1 maj jag hade detta år och fick spendera den med både gamla och nyfunna vänner, exakt så jag tycker bäst om att fira vappen på!

Vi började tisdagen med vapprodden som äger rum längs ån och satt sedan där med varsin dricka och kollade på racet och pratade med vänner som även dykt upp där. Efter nån timme så drog vi vidare till en åbåt där vi en god stund satt ett gäng och åt/drack lite innan vi sedan begav oss hem för klädbyte och styrde kosan mot vårdberget för möss-påtagning. Satte oss ner alla i gräset med skumpa och bara njöt av sol och underbart sällskap. Kvällen/natten spenderade vi sedan på Samppalinna där vi hade reserverat bord med ca 15 vänner. Helt smockat var stället så var skönt att ha en fast punkt under kvällen, innan vi avslutade kvällen på Skärgårdsbaren då kylan tog över fiilisen på Samppis.

Igår så började vi dagen med sushi-lunch och gick vidare mot vårdberget för chill i gräset med tusentals andra 1 maj firare. Efter någon timme där så drog vi alla åt varsitt håll, här hemma åt vi och sov en stund innan jag sedan begav mig med flickorna på ett vinglas och därefter vidare på middag med gänget. Kvällen avslutades med BP hos en kompis, pub häng och även lite karaoke. Roligt avslut på ett händelserikt veckoslut helt enkelt.

Nu tänker denna tös börja jobba vidare med skoluppgifter och dricka te mot min röst som som bäst är oexisterande. Annat har jag inte planerat för denna lediga dag, förutom ikväll då jag ska fixa någon riktigt krämig och god pasta till middag åt oss och sedan avsluta kvällen med serier.

Kram<3

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Så trevligt det se rut och så gott med sötpotatisnouw.com/sweetwords
stylia
stylia,
De var det verkligen och jaa, bästa jag ätit på länge😍😋nouw.com/stylia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229